28. maj 2020

Hos DC-Supply kan du bl.a. købe en event container og en 20 fods container til skarpe priser

DC-Supply er den helt rette leverandør at satse på til at varetage ens behov inden for containere. Deres katalog spænder bredt, og der er desuden rig mulighed for skræddersyede løsninger, uanset om det omhandler traditionelle 20 fods containere eller moderne event containere. Der er mange modeller at vælge imellem, men heldigvis sidder en venlig kundeservice klar til at hjælpe, hvis man har spørgsmål af den ene eller anden art. Læs mere i artiklen herunder.

Super smart event container

Bestilling af ny event container til f.eks. festival eller motionsløb kan man med fordel bestille fra DC-Supply; eller i hvert fald overveje at gøre det. Den danske virksomhed har mange års erfaring inden for branchen, og kan med sikkerhed levere en event container som vil leve op til jeres ønsker og behov. Man indgår gerne i dialog med nye kunder, når der f.eks. skal designes en specifik type event container, så det endelige resultat i så høj grad som overhovedet muligt er skræddersyet efter netop hvad I skal bruge jeres event container til. Og så leveres jeres nye event container naturligvis i den samme høje kvalitet, som man helt automatisk forventer af DC-Supply.

20 fods container i god kvalitet

Foruden event container har man også mulighed for at bestille mere ”traditionelle” containere fra www.dc-supply.dk f.eks. 6 fod, 8 fod, 10 fod, 40 fod samt 20 fods container. En 20 fods container lever fuldt ud op til det vanlige høje niveau af kvalitet og design som DC-Supply kendes for, og der vil med sikkerhed være tale om et produkt, som I kan have glæde af i mange år frem.

Klik eventuelt ind på virksomhedens hjemmeside hvis du gerne vil vide mere om mulighederne inden for bestilling af 20 fods container, event container etc.