23. juli 2024

Nyt computerudstyr? Bliv godt kørende på job og studie med godt tilbehør til din computer 

Er din gamle lader også knækket ved ladestikket, så diverse kobbertråde stikker ud? Eller er computertasken godt slidt efter mange dage med kaffepletter på arbejdet? Alle kender jo den der følelse af træt velcro, som kun lukker halvt og hvor syningen er gået. Nu skal det være slut. Tøv ikke med at give dit computertilbehør en flot opdatering. Dit computer udstyr kan du finde hos Av-Cables.

Vent ikke for længe med at opdatere din computer oplader – Spot tegnene 

Det betaler sig på funktionalitet og livskvalitet ikke at vente for længe med at opdatere beskadiget computertilbehør såsom computer opladere. 

Din computer oplader er dagligt i brug og er et fuldstændig nødvendigt redskab til overhovedet at have en brugbar computer. Derfor handler det om at spotte de første tegn, der indikerer en træt computer oplader. 

Du kan først og fremmest bemærke, om ladetiden ændrer sig. Skift gerne til forskellige strømudtag og se, om der er et mønster.

Men der er også åbenlyse tegn, du kan holde øje med: Er gummiet mørt på din computer oplader, sprækker opladeren bestemte steder og bliver opladeren meget varm under brug? Computer opladeren har ofte særlige steder, hvor den er sårbar for slid. Eksempler er lige ved stikkene. 

Hvert mærke sin lader – Find en god udbyder med et stort udvalg

Når du nu skal i gang med at købe ind og få eksempelvis din computeroplader i tip-top stand, så kan det godt betale sig at lede efter en udbyder med et godt, stort udvalg. 

Der findes nemlig et væld af gode producenter: Lenovo, ASUS, Dell, Apple og HP. Mange har både en privat computer, en arbejdscomputer og måske endda en computer til gaming samt film. Ofte er der tale om flere mærker. 

Når du allerede er ved at fylde indkøbskurven med gode ting til din ene computer, ja så er det faktisk en fordel at opdatere alle med et snuptag. Måske kan du endda få gode rabatter. 

En flot computertaske, der holder

Der findes flere flotte computer tasker til både Lenovo, ASUS, Dell, Apple og HP.

Ting du bruger ofte kan på umærkelig vis blive ganske slidte, uden at du bemærker det. Det kan være en rigtig god ide at gennemgå dine ting årligt og vurdere, om de skal have et løft. 

Når det endelig gælder en ny computertaske, så handler det om god kvalitet – og det finder du blandt andet hos Av-Cables.