28. maj 2020

2BM tilbyder bl.a. værktøjet Employee Deletion der gør det nemt at slette persondata – Få rådgivning af SAP konsulent

Den danske IT-konsulentvirksomhed 2BM er en af landets bedste totalleverandører af SAP og hertil beslægtede teknologier. I det følgende kan du blive meget klogere på den populære virksomhed, dens dygtige SAP konsulenter og et af deres mange gode værktøjer, nemlig Employee Deletion, der har at gøre med sletning af persondata.

SAP konsulent med stor erfaring

En SAP konsulent er ikke bare SAP konsulent. For for at forstå den populære administrative software-løsning kræver det, at man har erfaringen, ekspertisen og netværket på plads. Og det har SAP konsulenterne hos 2BM. Først og fremmest har IT-konsulenthuset beskæftiget sig med software-løsningen siden 2000. Dernæst er de medlem af verdens største alliance af SAP-forhandlere, nemlig United VARs, som har medlemmer i knap 100 lande. 2BM er det eneste danske medlem, og hvis du og din virksomhed vælger dem som din SAP-partner, får I altså en SAP konsulent, der kan trække på et stort og globalt netværk, som besidder en masse værdifuld viden og store erfaringer. En anden stor fordel ved at vælge den populære danske virksomhed som jeres partner, er, at de har en døgnåben kundesupport, som har åbent alle årets dage. Her sidder der også specialister og SAP konsulenter.

Hjælp til sletning af persondata

Hvis du har hørt om Persondataforordningen, som også går under navnene General Data Protection Regulation (GDPR) og Databeskyttelsesforordningen, har du måske også hørt, at den EU-indførte lovgivning har stor betydning for alle virksomheder. Det har blandt andet at gøre med sletning af persondata. Sagen er nemlig, at alle mennesker – fx kunder, ansatte og samarbejdspartnere – i princippet ejer de data, som din virksomhed gemmer om dem. Derfor har de ret til at få slettet de persondata, som I har liggende, hvis de beder om det. Med 2BM’s værktøj, Employee Deletion, kan jeres virksomhed nemt og hurtigt slette persondata. Sletning af persondata kan ellers være en vanskelig og tidskrævende proces, men med Employee Deletion er den tid nu ovre.