23. juli 2024

Få styr på elektronikken: Vælg de rigtige kabler

Med de rigtige valg af kabler kan du optimere dine forbindelser mellem dine forskellige elektroniske apparater. Det kan for eksempel være klogt at investere i et firewire kabel, hvis man gerne vil overføre store mængder data fra en ekstern enhed. Hos Av-Cables.dk finder du et stort udvalg af forskellige kabler.

Overfør alle dine fotoalbums

Med et firewire kabel kan man overføre en masse data. Det understøtter nemlig de mange data, da kablet er udviklet til formålet. Man kan overføre store mængder fotos eller andet, der normalt tager lang tid at overføre, hvis man ikke har investeret i et firewire kabel. Man kan få et firewire kabel i forskellige længder og med forskellige hastigheder. Det største firewire kabel har en overførselshastighed på 800 megabits per sekund og det mindste kører med 400 megabits per sekund. Så når man kigger på kabler, er det smart at kigge på de forskellige faktorer, der udgør ens behov og så se på, hvilket kabel der kan opfylde det.

Tænk i praktiske løsninger

Hvis du for eksempel ikke kan rykke din stationære computer særligt nemt, men du skal have den tilsluttet en enhed, der heller ikke kan rykkes, så er det en god idé at kigge på længden af kablet. De fås som nævnt heldigvis i flere længder, hvilket gør det let at finde et firewire kabel, der kan bruges til dit formål gnidningsfrit.

Kabler er ikke bare kabler

Hos firmaet Av-Cables.dk har de dygtiggjort sig i kabler. De udbyder et hav af forskellige kabler til diverse formål. Hvis man skal have en hurtig forbindelse til alle ens fotos, så er det et firewire kabel, man skal have fat i. Men måske du bare mangler et lille netværkskabel, der kan gå fra din internetforbindelse i væggen til din router. hos Av-Cables.dk har de alt i netværkskabler. Her kan man finde netværkskabler i alle størrelser. Man kan endda også købe tilbehør som en netværkskabel-samler og et værktøjssæt til montering. Hvis man for eksempel skal bruge flere meter ledning, kan man købe ruller på 100 meter i alt fra lilla til orange. Funky farver er i det hele taget noget, der går igen, når man ser på udvalget af netværkskabler. Så hvis dit kontor skal peppes lidt op, kunne det også være en mulighed at kigge på valget af netværkskabler som en sjov tilføjelse i de ofte nedtonede danske kontorlandskaber.