1. oktober 2023

Bestil et murerstillads i Aalborg fra CS Citystilladser

CS Citystilladser sikrer at sikkerheden er i top til jeres kommende byggeprojekt. Denne virksomhed tilbyder et stort udvalg af forskellige former for stilladser, der kan opstilles til alle former for byggeprojekter. Lige gyldigt hvilket projekt du har for hånden, kan du dog vide dig sikker på stilladser af høj kvalitet, hvor sikkerheden altid er i top.

Byg sikkert med stillads i Aalborg

CS Citystilladser har kontor i både Aarhus og Aalborg og hjælper derfor hurtigt kunder, der f.eks. står med et ønske om stillads i Aalborg. Opstilling af stillads i Aalborg kan — ligesom opstilling i alle andre byer — altid tilpasses jeres specifikke byggeprojekt, sådan at stilladset altid passer perfekt til de krav netop jeres projekt stiller. CS Citystilladser er derfor en fleksibel virksomhed, der altid leverer løsninger af høj kvalitet, uanset om det gælder stillads i Aalborg, Aarhus eller resten af landet. Deres forretning opererer dog primært i Øst- og Nordjylland, da virksomheden har hjemme netop her. CS Citystilladser har mere end 10 års erfaring med professionel stilladsopsætning, samt udlejning af stillads i Aalborg, Aarhus eller omegn. Disse opsættes eller udlejes ofte til erhverv eller industri, der står overfor større eller mindre byggeprojekter, som kræver stilladsløsninger af forskellig art. Uanset hvor eller hvordan du har brug for et stillads, kan du dog altid kontakte CS Citystilladser for en uforpligtende snak med professionelle medarbejdere om netop jeres muligheder for stillads i Aalborg.

Føl dig sikker på et murerstillads i høj kvalitet

Et murerstillads er en af de mange løsninger du finder på www.cs-citystilladser.dk. Et murerstillads bruges ofte til større projekter, hvor både bæreevnen og konstruktionen af stilladset skal kunne holde til en hel del vægt. Netop derfor kategoriseres murerstilladser af denne kaliber i lastklasse 4-5-6, hvilket betyder, at de tåler en belastning på op til 450kg/m2 jævnt fordelt. Netop et murerstillads anvendes derfor primært i forbindelse med større renoveringsopgaver eller opmuring — hvoraf navnet kommer fra. Denne type af projekter kræver nemlig ofte, at murerstilladset skal kunne holde til flere håndværkere ad gangen, der udfører flere forskellige opgaver på samme tid. Disse forskelligartede opgaver kræver ligeledes plads til opbevaring af flere forskellige typer af materialer, og et murerstillads skal derfor kunne holde til både håndværkere og deres byggematerialer. Et murerstillads kan, ligesom det mere almindelige facadestillads, også kombineres med brug af stilladstilbehør. Stilladstilbehør i forlængelse af et murerstillads, som for eksempel el-hejs, nedfaldsskakt eller plastik overdækning kan gøre arbejdet nemmere for de håndværkere, der bruger stilladset til daglig. Disse tilføjelser anbefales derfor altid, men er ikke en fast del af tilbuddet om murerstillads fra CS Citystilladser. Er du interesseret i stillads i Aalborg og eventuelt stilladstilbehør? Så besøg www.cs-citystilladser.dk, hvor du finder kontaktoplysninger på medarbejdere, der kan sende et godt tilbud i din retning.