1. oktober 2023

Jysk Biobrændsel forhandler Heatlets og mange andre anerkendte brands

Jysk Biobrændsel har et stort udvalg af god brændsel til alle forskellige slags fyr og ovne. Læs bl.a. her om billige Heatlets træpiller.

Fyr med træpiller af højeste kvalitet fra Heatlets

Jysk Biobrændsel har et kæmpestort udvalg af træpiller fra mange forskellige producenter, bl.a. billige Heatlets træpiller. Du kan med sikkerhed finde præcis den rette slags brændsel i sortimentet, som du leder efter. Der findes mange forskellige slags brændsel i dag, og en populær slags er træpiller, som bl.a. produceres af mærker, som Heatlets. De har et stort udvalg af gode træpiller til mange forskellige formål, og du kan med sikkerhed finde den helt rette pille til dit fyr. Heatlets laver både premium og standard træpiller, der er fremstillet af savsmuld, der presses sammen under meget højt pres. Når træ presses sammen under så højt et tryk, afgiver det sit naturlige bindemiddel, hvilket får pillerne til at holde sammen. Deres premium træpiller har den laveste askeværdi på markedet, hvilket betyder, at de laver meget lidt aske og på den måde er sundere for dit fyr. På den måde slipper du for ekstra arbejde med at fjerne aske fra fyret og fra forbrændingen. Heatlets premium træpiller har desuden et meget lavt fugtindhold, så du får en god og ensartet forbrænding, og det kan altså mærkes både på varmen og på økonomien. Læs mere om Heatlets træpiller, både standard og premium på www.jyskbiobrandsel.dk.

Jysk Biobrændsel sælger alt i træpiller og har et stort udvalg af Heatlets til gode priser. Heatlets laver både standard og premium træpiller, og begge produkter lever op til en lang række af strenge miljøkrav og kvalitetsbestemmelser. Heatlets premium træpiller lever endvidere op til ENplus A1 kravene og er noget af det bedste, du kan finde på markedet. Uanset hvad du beslutter dig for, så er der gratis levering på Heatlets træpiller, og du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Deres træpiller har en meget lav fugtprocent og askeværdi, og det sikrer dig en god forbrænding med jævn varme og meget lidt aske i fyret. Du kan finde mange forskellige slags træpiller i butikken, og Heatlets er noget af det bedst. De bliver lavet af rent nåletræ, primært gran og fyr. Deres savsmuld kommer altid fra de samme savværk, og derfor er kvaliteten altid er i top. Deres træpiller presses under meget højt tryk, hvilket hjælper brændværdien op. Heatlets er måske lidt dyrere end andre mærker, men faktisk er det måske den billigste løsning i længden, da brændværdien er så høj og fugtværdien så lav. Læs mere på www.jyskbiobrandsel.dk, hvor du helt sikkert kan finde præcis det, du søger.