23. juli 2024

Find et bredt udvalg af staldinventar i høj kvalitet på www.dan-egtved.dk

Dan Egtved må pt. være hvis ikke landets største, så i hvert fald i blandt de største, når det gælder diverse typer landbrugsudstyr. I kataloget finder man blandt andet fodertrug, varmelampe, foderhække, drikkeløsninger og mange andre forskellige typer staldinventar. Siden henvender sig både til hesteejere, kvægavlere, svineavlere og fjerkræsavlere samt til hobbylandbrug. Uanset hvilken kategori med staldinventar du besøger, bliver du præsenteret for et udvalg i ekstra høj kvalitet. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere.

Fodertrug i flere forskellige smarte modeller

Hos Dan Egtved producerer og forhandler man et bredt udvalg af staldinventar samt andet inventar til landbrugsbrug. Udstyret og inventaret er altid produceret i høj kvalitet, og er at finde på store og små landbrug over hele landet. Det gælder også deres katalog inden for fodertrug, hvor du lige nu finder flere smarte modeller. Præcist som det altid gælder hos forhandleren, kan kundeservice hjælpe dig, hvis du bliver i tvivl om et eller andet i forbindelse med køb af fodertrug. Måske ved du ikke helt hvilken model der egner sig bedst, eller måske har du spørgsmål i forbindelse med installation. Næsten uanset hvad, vil teamet bag www.dan-egtved.dk kunne hjælpe når det handler om fodertrug.

Hold dine smågrise og fjerkræ varme

Til smågrise og fjerkræ er det vigtigt med varmelamper, når de er nye. Derfor finder du naturligvis et godt udvalg af varmelamper i forskellige design hos Dan Egtved. Du kan vælge imellem varmelampe med rødt og klart glas, ligesom der også er en lidt dyrere model, udstyret med forskellige stik. Igen er et godt råd at kontakte kundeservice, hvis du ikke er helt sikker på hvilken varmelampe der egner sig bedst til dine smågrise eller fjerkræ.

Uanset om du shopper fodertrug, varmelampe eller en anden type staldinventar hos Dan Egtved, kan du ved langt de fleste bestillinger regne med beskedne 2-4 dages levering.