5. juni 2023
DK-TEC

Fræser og balletang til minilæsser af høj kvalitet til en stærk pris

Hos DK-TEC har de mere end 20 års erfaring med at levere landbrugsmaskiner og redskaber til minilæssere, minigravere og traktorer til en stærk pris, af en høj kvalitet og med et højt serviceniveau. Derfor er det også det perfekte sted at gå hen, hvis du for eksempel mangler en ny fræser til din traktor eller en balletang til din minilæsser.

Fræser, jordbor, river, tromler og andre jordredskaber – Find det på www.dk-tec.dk

På www.dk-tec.dk finder du det meste af det, du skal bruge, hvis du mangler udstyr eller redskaber inden for områderne skovbrug, haveanlæg, agro og landbrug. I de mange kategorier på deres hjemmeside finder du derfor også et bredt udvalg af udstyr og jordredskaber til traktorer, herunder tromler, river, jordbor, harver, plove og fræsere i flere størrelser på dk-tec.dk. Hvis du mangler en ny fræser, tilbyder de disse i en god kvalitet og til en fornuftig pris. De fås med en arbejdsbredde på mellem 105 cm og 230 cm, hvor fræsedybden uden problemer kan justeres. Derudover sikrer en PTO-aksel inklusiv sikkerhedsbolt, at der ikke sker skade på produktet, hvis maskinen rammer noget, så fræserknivene bliver låst. Udover at du altid kan kontakte dem ved spørgsmål og dermed trække på deres årelange erfaring på området, så har de også god service på andre områder. De har for eksempel dag-til-dag levering på reservedele og sliddele og gratis fragt, når du køber for mere end 2.500 kr. eksklusiv moms.

Oplev den gode service, når du køber en ny skovklo eller balletang til minilæsser hos DK-TEC

Udover diverse redskaber og udstyr til traktorer har de også et hav af forskelligt udstyr til minilæssere. Så hvad enten du skal bruge en stennedlægningsfræser, en slagleklipper, en brændekløver, en rotorklipper, en kanttrimmer eller en balletang til minilæsser, så er det værd at besøge www.dk-tec.dk. Udover en balletang til minilæsser finder du også mange andre redskaber, der kan påmonteres din minilæsser og bruges til transport af forskellige materialer. Har du for eksempel brug for et ballespyd, en siloklo, en pallegaffel, en gribeklo, en skovklo eller en tømmerklo? Når du handler hos DK-TEC er du godt hjulpet på vej både med vejledning og rådgivning om, hvilket produkt du bør vælge, men også når det kommer til tilpasning og påsvejsning af fæster. Der tilbydes et udvalg af fæster til de enkelte maskiner, men hvis du ikke kan se det fæste, du mangler, kan du altid kontakte dem, så I sammen kan finde frem til en løsning.