21. marts 2023

3M tape og vinduesfilm på bbnnordic.dk

Ønsker du en totalløsning inden for film på vinduer? Vil du have de bedste produkter samt montage af professionelle folk, som virkelig kan deres kram? BBN Nordic tilbyder vinduesfilm og solfilm, men også 3M tape. I denne artikel kigger vi lidt på firmaets produktkatalog og servicemuligheder.

Alt i film inkl. montering på vinduer

BBN Nordic monterer film på vinduer, som er en god løsning til for varme lokaler. Det er skidt for medarbejdervelvære og produktivitet at have et dårligt indeklima, og der er ikke noget værre end altid at arbejde i et for varmt lokale eller bygning. Heldigvis behøver man ikke at totaludskifte ruderne. Man kan i stedet for montere film på vinduer, som blokerer noget af solens energi. Hvis man f.eks. benytter sig af aircondition eller anden form for nedkøling, så vil der også være nogle penge at spare dér på elregningen. Vinduesfilm er en attraktiv løsning, der er let at implementere, og det gør den yderst favorabel for danske virksomheder. BBN Nordic vil gerne rådgive dig, uden at du bliver forpligtet. Deres løsninger taler for sig selv, og med ansatte, der har bredt kendskab til montering af solfilm på vinduer, vil det give god mening at bestille film til erhverv på bbnnordic.dk.

Det særlige 3M tape er i verdensklasse

3M tape benyttes i alle dele af verden. Uanset om man spørger virksomheder i Danmark, Singapore eller USA, så falder valget ofte på 3M, når tape skal indkøbes. Hos BBN Nordic har de også valgt, at tesa skal inkluderes i deres sortiment, hvilket er med til at udfylde alle huller i efterspørgslen. Det er bl.a. enkeltklæbende tape og dobbeltklæbende tape, man kan finde fra tesa og 3M samt den populære Scotch-Weld serie, og også et bredt udvalg af aluminiumstape. Hjemmesiden www.bbnnordic.dk er fantastisk at benytte, hvis man ønsker lidt nærmere kendskab til tesa og 3M tape. Man vil få imødekommet evt. spørgsmål af en venlig medarbejder, hvis man kontakter BBN Nordic.