1. oktober 2023

Flotte sten og krystaller – gagat, aventurin, rosakvarts etc.

Tessies forhandler sten og krystaller. Det er f.eks. muligt at vælge bjergkrystaller. Du finder også gagat, som er en smuk sten. På tessies.dk leverer de også drømmefangere, prismer og penduler. Vælg imellem tarotkort og figurer samt mønter inden for kinesiske stjernetegn. De har også en smuk butik, som du finder i København.

Køb gagat hos Tessies

Elsker du gagat? Det er en skøn sten, som er kendt for dens mørke karakteristika. Hos Tessies kan du købe gagat til en lav stykpris. Ja, du finder flotte gagat sten, som du med fordel kan lægge frem til pynt i vindueskarmen. Dette er også en stentype, som har spirituel betydning. Vil du vide mere om gagat eller en af de andre sten på tessies.dk? Så kontakt personalet, der er imødekommende og gerne vil hjælpe dig med at finde de rette stentyper. Gagat kan bestilles med hurtig levering til hele DK. Læs mere om gagat på www.tessies.dk nu.

Bestil krystaller og sten inkl. selenit, orgonit og flourit

Krystaller sælges også, og det er især bjergkrystal, som de byder ind med hos Tessies. Det vil også være muligt at købe bogen Krystalnøglen samt Stenguiden af Anders Futtrup. Kigger du efter ametyst og orgonit, eller leder du efter chakra sten? Find også aventurin og agat online, og køb rosakvarts på tessies.dk. Det kæmpe udvalg af krystaller og sten spænder over mange sider. Du finder ligeledes rubin, opal, selenit samt sennepsten. Der er også smukke sten som cyanit, calcit, epidot og flourit i sortimentet. De forskellige sten har haft en unik betydning igennem historien. Har du en favorit? Hvad end du søger efter sten pga. deres spirituelle mening, eller du bare godt kan lide deres udseende, så kan de hos Tessies hjælpe dig med at finde de rette. Spørg endelig personalet til råds!

Bestil flotte sten til rimelige priser. Køb også krystalarter som f.eks. bjergkrystal på tessies.dk med hurtig levering. Kigger du efter gagat, aventurin eller rosakvarts? Ønsker du sennepsten, orgonit eller calcit? Så klik derind, hvor du også kan bestille drømmefangere og penduler i de smukkeste design.