1. oktober 2023

Skatertøj, longboards, rulleskøjter m.m. fra Vans, Supreme, Roces og flere andre brands

BNA Boardshop sælger fra anerkendte brands som Vans og Dickies. De prismatcher på hele udvalget. Få dag til dag levering på alt fra longboards og inliners til cruiserboards og løbehjul. Køb skatertøj til børn og voksne på bnaboardshop.dk, og få kvalitet til gode priser.

BNA Boardshop – Fede sneakers fra Vans

Bestil Vans tøj og sko på bnaboardshop.dk. De fede Vans sneakers fås i rigtig mange modeller og har længe været et af de mest eftertragtede mærker blandt skatere i DK samt udland. Vans har også skabt solbriller i unikke design samt T-shirts med cool print, der også forhandles hos BNA Boardshop. Når du køber skatertøj fra dette brand samt andre unikke mærker, man finder hos webshoppen, så får du 365 dages returret. Se også sortimentet fra Sector 9, Slash, Roces og flere andre fabrikanter. BNA Boardshop har det meste inden for skaterverdenen, lige meget om man er til Vans sneakers og tøj eller produkter fra et af de mange andre tilbudte mærker.

Longboard fra Globe, Sector 9 og andre mærker

Køb et longboard hos BNA Boardshop, som sælger skateboards fra unikke leverandører. Så derfor kan du vælge imellem Sector 9, Globe, Santacruz og flere andre. Det er klart, at du finder mange fede design i dette sortiment. Hvilken type longboard er du ude efter? En af fordelene ved at handle hos BNA Boardshop er, at det er kyndige ekspedienter med bredt kendskab til skaterverdenen og dens kultur, som sidder bag roret. Har du brug for et godt tip til at vælge longboard og tilbehør til dit skateboard? Hvis du skriver, så får du hurtigt svar på alle dine skaterspørgsmål. Køb det rette longboard online, eller vælg imellem cruiserboards og almindelige skateboards til gode priser. Køb også tilbehør til dit board, hvis du f.eks. skal reparere, eller du vil custom-bygge dit eget skateboard.

Køb fedt tøj og cool sko fra Vans hos BNA Boardshop. Hvis du mangler et longboard, et par inliners eller et lækkert trick løbehjul, kan du også hente inspiration på bnaboardshop.dk, som er kendt for den gode service.