23. juli 2024

Køb hestebokse i høj kvalitet og en høhæk til skarpe priser hos Dan Egtved

Dan Egtved sælger et bredt udvalg af staldinventar og udstyr til kvægbrug. Skal du bruge en høhæk eller hestebokse, så læs med her.

Hestebokse af gode materialer

Hos Dan Egtved kan du finde hestebokse i bedste kvalitet. Deres hestebokse er super solidt lavet i gode materialer. Der er plastikplanker, som ligner træ, men som holder for evigt, og ellers galvaniseret stål, som sikrer at de ikke ruster. Disse hestebokse er rummelige og behagelige for hestene, og de tilpasses altid staldens størrelse, når du bestiller. De er solide og holder til spark og dagligt brug, og frontgitteret kan leveres oplukkeligt, så du får tættere kontakt til hesten. Der er forskellige gode fordele ved disse hestebokse, som du kan læse mere om på dan-egtved.dk, hvor du kan finde meget mere information om alle de mange forskellige gode ting, som de producerer til stalden. De har nemlig produceret staldinventar i årevis til mange forskellige slags dyr og kvæg, og du vil helt sikkert synes super godt om udvalget af kvalitetsprodukter i solid kvalitet, som altid sælges til rigtig gode priser.

Smart og praktisk høhæk

Hvis du skal bruge en høhæk, så kan du finde mange forskellige modeller på siden. Der er modeller til både heste, grise, køer og får. Det er en slags boks med et gitter for, som man smider høet ned i og lukker, når man skal fodre sine dyr. Det sikrer at de spiser langsommere, så de ikke får kolik, og desuden at de ikke træder rundt i maden. Når der er mange dyr, og man kaster en masse hø ud på gulvet eller jorden, så kommer de let til at flokkes om det og trampe rundt i det, hvilket jo ikke gør måltidet særlig lækkert. Men med høhække sikrer du, at hvert dyr har en spiseplads, og på den måde er der ikke nogen dyr, der bliver snydt. Find den perfekte høhæk til dine dyr på hjemmesiden. De er alle i bedste kvalitet og udført i gode, solide og holdbare materialer.