12. august 2022

Hos CCHobby forhandles bl.a. stickers i fede design og farveblyanter til gode priser

CC Hobby har mange forskellige slags hobbyartikler til gode priser i sortimentet og du kan uden tvivl finde lige det, du skal bruge til gode priser. Læs bl.a. om farveblyanter og om stickers her.

Forskellige smarte stickers

CC Hobby har et stort udvalg af spændende hobbyartikler samt kunstredskaber til både børn og voksne. Alle kreative sjæle kender glæden ved at tegne med flotte nye tusser, farveblyanter eller forme modellervoks til spændende figurer. I butikken finder du alt, hvad du skal bruge af kunstartikler til at klippe og klistre, modellere, tegne, male og lave smykker. Der er også et flot udvalg af forskellige stickers i butikken, som kan sættes på overflader. Hvis du vil dekorere dit skateboard, dine cykel, dit køleskab eller klædeskab, din telefon eller din computer så er stickers en let måde at gøre det på. Stickers er en hurtig metode til at sætte et personligt præg på sine ting på, og de kan også bruges til at lave kollager og billeder på papir med. I butikken er der mange forskellige, både med print, tegninger, motiver og mønstre, og du kan bl.a. finde juleklistermærker til at klistre på julegaverne inden du giver dem til din familie.

Farveblyanter i forskellige flotte farver

Hos CC Hobby kan du også finde alt i tegneredskaber, og der er bl.a. et flot udvalg af farveblyanter til gode priser. Farveblyanter er perfekt til børn, for de sviner ikke på overflader eller huden, det kan vaskes af tøjet og de har ikke låg, som er farlige for børn at sluge ligesom tusser har det. Farveblyanter kommer i alverdens forskellige farver og kan købes i sæt med mange eller få farver alt efter behov. Alle der kan lide at tegne og har kunnet det siden de var små kender til glæden ved farveblyanter og kender til, hvordan de kan bruges til at lave flotte billeder på papir eller pap med. Man kan let lave smukke tegninger, også selvom man kun er få år gammel, fordi der er så mange flotte farver at vælge imellem. Klik ind på cchobby.dk og find det, du skal bruge.