23. juli 2024

Markedets bedste tilskud til dyr, såsom Diapaste og ArthroFlex m.fl.

Med en række gode produkter på hylderne til både hunde og katte, kan man som regel roligt regne med at finde hvad man har brug for, når man besøger Dyrlægens Gård disse dage. Har din hund f.eks. problemer med fordøjelsen, vil Diapaste og søsterproduktet Diapro som regel være en god måde at løse problemet. Er det nærmere ledsmerter og gigt som plager hunden, er ArthroFlex et godt bud på en løsning. Læs mere om begge dele og om butikken i artiklen herunder.

Bedre fordøjelse med Diapaste fra Dyrlægens Gård

Diapaste er hyppigt svaret man får hos dyrlægen, hvis ens hund har problemer med maven af den ene eller anden art, f.eks. diarre, løs mave eller tendens til dårlig mave. Derfor finder man selvfølgelig også Diapaste som en del af kataloget hos www.dyrlaegensgaard.dk, samt Diapro. Diapaste indeholder mineraler og fibre, der kan hjælpe med at stabilisere og fremme mavetarmfunktionen, og samtidig reparere tarmslimhinden. Diapaste kan både være med til at reducere varigheden af løs mave, forbedre den normale tarmflora samt til at styrke hundens immunforsvar. Har din kat problemer med maven, egner Diapaste sig også glimrende til katte. 

ArthroFlex modvirker ledsmerter og gigt hos dit kæledyr

Kataloget med kosttilskud til hunde hos Dyrlægens Gård tæller udover Diapaste bl.a. også Arthroflex. Arthroflex er et godt valg hvis ens hund har problemer med bevægeapparatet. Arthroflex modvirker ledsmerter og gigt, og vil i mange tilfælde kunne give ens hund en masse livsværdi tilbage. Arthroflex fås som pulverform eller i form af godbidder, og fås både i en variant til små hunde og til store. Arthroflex indeholder naturlige ingredienser som grønlæbet musling, glucosaminoglycaner, omega-3 fedtsyrer og Collagen II. Denne kombination er en naturlig og effektiv måde at mindske inflammation i led, og derigennem gener med smerter i bevægeapparatet hos hunden.

Udover Arthroflex og Diapaste, finder du også en række andre gode kosttilskud til hunde i butikkens katalog. Bl.a. Omega 3-6 olie, Canosan, Flexadin samt Kalm. Husk i øvrigt, at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af kosttilskud til din hund eller til din kat, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden. Butikken drives af et dyrlæge par, så derfor vil de ikke så overraskende være behjælpelige hvis man er i tvivl om noget, f.eks. om hvorvidt Diapaste, Diapro eller en anden type kosttilskud vil egne sig bedst, til en specifik type maveproblemer som ens hund måtte døje med.