23. februar 2024

Download tales’ gratis app, og læs eller lyt til et imponerende udvalg af e-bøger og lydbøger

tales oversættes fra engelsk til fortællinger, hvilket er præcis, hvad den danske online shop tales.dk forhandler i stor stil. Deres store respekt for fortællingen og videreformidlingen af denne gør dem til en af markedets bedste og billigste boghandlere. Bliv medlem af tales Premium i dag, og download den gratis app til e-bøger eller lydbøger.

Download den gratis lydbog app allerede i dag

tales udbyder et enormt sortiment af lydbøger, der alle nås gennem den tilhørende gratis lydbog app. Find ikke bare lydbøger, der trender, men mange andre lydbøger i niche-kategorier som for eksempel fantasy eller digte på appen eller i webshoppen. Med den gratis lydbog app kan du gå på opdagelse i det brede sortiment af alt fra skønlitteratur til kogebøger og vurdere, om et abonnement er noget for dig. Hvis udvalget vækker din interesse, tilmelder du dig ganske enkelt bare tales Premium og får gratis adgang til alle de spændende, nervepirrende og fangende lydbøger med det samme. På tales.dk finder du links til den gratis lydbog app og masser information om, hvordan du ellers kommer i gang med din nye tales Premium konto.

Benyt også den smarte app til e-bøger

Med en tales Premiun konto får du desuden også adgang til ubegrænset forbrug af udbuddet af e-bøger. tales udbyder den bedste app til e-bøger på markedet, og de gør det derfor overskueligt for dig at læse, finde nye bøger eller kategorisere dine allerede læste bøger. Efter at have besøgt tales.dk og vurderet det enorme udvalg af e-bøger, bør du derfor kraftigt overveje at downloade den gratis app, sådan at du altid har din nye e-bog ved hånden. Det har aldrig været lettere at holde styr på din samling af e-bøger som med den gratis app fra tales. Er du for eksempel begyndt på en bog i appen fra tales, men ikke helt sikker på om du vil læse videre, skifter du nemt og hurtigt til den næste bog på din individuelle læseliste.