1. oktober 2023

Læs om samværsadvokater og det nye skilsmissesystem i denne artikel

Er du på udkig efter en advokat i børn og samvær, der også kan rådgive dig om et nyt skilsmissesystem, kan du med stor fordel besøge denne hjemmeside samvaersadvokaten.dk. Her formidler Advokatfirmaet Strauss & Garlik deres værdier og juridiske områder.

Advokat i børn og samvær – Læs mere på samvaersadvokaten.dk

Besøger du deres hjemmeside, vil du opleve et advokatfirma, der værner om stærke værdier, og som har mange års erfaring med juraen. Leder du efter en advokat, der kan hjælpe dig igennem familieretssager og samværssager, er du derfor kommet til det rette sted. Advokatfirmaet Strauss & Garlik står klar med en erfaren og kompetent advokat i børn og samvær, som kan vejlede dig i din situation. Sager om børn og samvær kræver ofte advokathjælp, idet problematikken og relationerne indblandet er følsomme. Derfor kan det styrke din situation at få en advokat i børn og samvær til at hjælpe dig i juraen og dine børns rettigheder. Når en sag vedrører unge mennesker, kan der netop være behov for professionel hjælp til at vejlede om rettigheder og muligheder.

Nyt skilsmissesystem – Hvad har ændret sig, og hvad skal man være opmærksom på?

Du kan også få gavn af deres advokater, hvis du står i en skilsmisse, som ikke giver sig så let. Der er kommet nyt skilsmissesystem, og det kan være svært selv at danne sig overblik over reglerne, når man står midt i en skilsmisse. Med et nyt skilsmissesystem er der kommet to instanser, nemlig Familieretshuset og Familieretten. De mindre komplicerede sager klares i Familieretshuset, mens de tungere tages til Familieretten. Med et nyt skilsmissesystem er der dermed nogle nye instanser og procedurer, som kan være svære at navigere rundt i, og derfor kan du få aflastet din byrde ved at få en skilsmisseadvokat.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og dan dig et godt overblik over hvilke muligheder, du har for advokathjælp i livets svære situationer.