23. januar 2021

Merchandise til Breaking Bad og Thanos

Breaking Bad er langt nyere end mange andre ikoniske serier, men den er allerede gået hen og fået legendestatus. Superhelten Legetøj forhandler forskellige samlefigurer fra serien, men også tæpper, sparegrise og andet merchandise. Hvis du er stor fan af Thanos og alle de andre karakterer fra Marvel universet, så klik også ind på www.superheltenlegetoej.dk.

Breaking Bad figurer og andre ting – Superhelten Legetøj

Det startede med en kræftdiagnose, som ændrede kemilæreren Walter Whites liv for evigt. Han teamer op med sin gamle elev Jesse Pinkman og begynder at fremstille meth fra bunden af. Dette introducerer ham for en verden af kriminalitet og hæsblæsende eventyr, som er fantastiske at følge med i. Mange af os er betaget af Breaking Bad og seriens nærhed. Den er blevet efterfulgt af en serie om Saul Goodman, der er hovedpersonernes korrupte advokat. Mange af os kan ikke lægge denne unikke historie fra os. Leder du efter merchandise fra Breaking Bad? Superhelten Legetøj tilbyder figurer med ufattelige detaljer. Du kan f.eks. købe figurer af Saul Goodman, Walter White og Mike Ehrmantraut. Bestil også tæpper og hazmat kostumer fra Breaking Bad universet. Se alle produkterne på superheltenlegetoej.dk.

Thanos – Action figurer og merchandise til karakteren kendt fra Marvel Comics

Thanos er en af de skurke, som er allermest populære lige nu. Superskurken Thanos kendes bl.a. for telepati, hurtighed, telekinese og andre overnaturlige kræfter. Han er en del af Marvel universet og har været det siden 1973, men han er for alvor blevet populær pga. de helt store Marvel film, som har set dagens lys i nyere tid. Hos Superhelten Legetøj finder du Thanos i et byggesæt fra LEGO Super Heroes. Du kan også købe action figurer, dioramaer og meget mere med Thanos online på superheltenlegetoej.dk.

Er du fascineret af Breaking Bad og alle de mange eventyr, som Walter White og Jesse Pinkman begiver sig ud på? Kan du ikke få nok af Thanos og superheltene fra Marvel universet? Køb merchandise til gode priser og med hurtig levering hos Superhelten Legetøj.