1. oktober 2023

Få hyggelige og sjove timer hjemme med La Siesta hængekøjer og PIXIO legetøj

Legebyen.dk har et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Læs bl.a. her om hængekøjer fra La Siesta og om magnetbyggeklodser fra PIXIO.

Slap af i de lækre hængekøjer fra La Siesta

Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af udstyr, spil og legetøj til børn og babyer i alle aldre. De sælger også hængekøjer fra det populære mærke La Siesta, som er det første hængekøjemærke med GOTS-certifikat. De bruger kun FSC-certificeret træ i deres produktion og udvikler nogle bæredygtige produkter til både voksne og børn. De sælger bl.a. babyhængekøjer til de mindste samt hængekøjer til voksne. Når man trænger til en lur imellem 12-15, så er hængekøjen helt klart det bedste sted at tage den. Det er også derfor mærket hedder La Siesta, og laver nogle meget komfortable modeller, som indbyder til en god lur eller et par timers afslappet læsning i en god bog. Du kan helt sikkert finde modeller i butikken, som passer lige til dine behov. De sælger både hængekøjestole samt hængekøjehuler i økologiske materialer til de mindste. Læs mere på www.legenbyen.dk, hvor du kan finde det store udvalg.

Vær kreativ med PIXIO som du finder hos Legebyen.dk

Søger du spændende legetøj til dine kreative børn, som kan udvikle deres kreative evner og lære dem om konstruktion og kreation, så er PIXIO det oplagte legetøj. De laver magnetbyggeklodser til børn, som er inspireret af pixels, som er kommet på mode igen med f.eks. Minecraft og LEGO Minecraft. I gamle dage var computerspil enormt pixelerede på grund af teknologiens begrænsninger, men nu er det kommet på mode at lave pixelerede spil, som f.eks. Minecraft. PIXIO har lavet smarte byggeklodser på 0,8 cm x 0,8 cm, med hvilke man kan bygge hvad som helst. De holdes sammen med magneter og giver masser af muligheder for at udvikle sjove og spændende lege. Med dem kan man bygge dyr, mennesker, monstre, bygninger, dukkehuse, biler osv. Der er masser af muligheder med PIXIO og de kreative børn elsker det. Der findes masser af gode pakker, hvor du får et sæt med byggeklodser til en god pris på Legebyen.dk.