15. oktober 2021

Inpro.dk tilbyder flotte løsninger. Se bl.a. deres udvalg af skifertag og terrassefliser

Inpro A/S sælger alt i fliser i natursten og keramik. Læs bl.a. om skifertag og terrassefliser i både sten eller beton her.

Drømmer du om et skifertag, der vil stå i flot kontrast til dit hus?

Inpro A/S har forskellige slags skifer til skifertag i butikken. De har Danmarks største lagre og et enormt show-room i Billund, hvor du kan se og røre ved de mange forskellige slags sten og fliser, som de fører i sortimentet. Der er mange forskellige slags sten, som du kan vælge imellem i butikken, og hvis du fx drømmer om et skifertag, som kan stå i smuk kontrast til dit hus, så har de helt sikkert lige den sten, du skal bruge. Der er mange fordele ved skifer, for det er lagdelt fra naturens side, og derfor kan man få den naturligt rustikke overflade samtidig med at man får nogle helt plane stykker, som egner sig perfekt til tag. Et skifertag er et holdbart valg, som er både slidstærkt og meget smukt. Den karakteristiske sorte farve står i dejlig kontrast til de fleste bygninger. Find inspiration til dit tag på deres hjemmeside www.inpro.dk.

Ønsker du nye terrassefliser? Se Inpro A/S ’ udvalg af betonfliser og naturfliser til terrassen

Inpro A/S sælger smukke terrassefliser i mange forskellige slags sten og materialer. Der er både betonfliser i mange forskellige smukke farver og størrelser i butikken, samt naturstensfliser. Hvis du drømmer om natursten på din terrasse, så er bl.a. skifer og travetin to gode slags sten at kende. De er som nat og dag: skifer er sort og travertin lys. Travertinfliser varierer enormt meget i farve alt efter type, og farverne går fra næsten hvid sandfarvet til orange og rød. Terrassefliser i travertin kan både være tromlede, hvis man kan lide en let rustik overflade, men også slebne, hvis man vil have dem helt glatte. Skifer er fra naturens side rustikt, hvis ikke det tromles eller slibes, og farverne varierer fra sort til grå, og bliver mørkere, når det regner. Du kan finde mange forskellige smukke terrassefliser på www.inpro.dk, hvor der er et stort udvalg af smukke sten- og betonfliser.