1. oktober 2023

Remix by Sofie forhandler Anna von Lipa vinglas og champagneskåle

Anna von Lipa vandglas, vinglas eller champagneskål—Hos Remix by Sofie forhandles alt i glas og andet boligtilbehør. Det enorme udvalg af glasprodukter gør store indtryk med deres finurlige teksturer, flotte farver og høje kvalitet.

Dæk op til middag med Anna von Lipa vinglas

De fleste vil gerne imponere, når de inviterer venner og veninder til middag. Med Anna von Lipa vinglas og anden bordopdækning, vil du bestemt blive middagsbordets omdrejningspunkt. De flotte vinglas mundblæses af Anna von Lipas producenter i Tjekkiet, og er derfor af utroligt høj kvalitet. Dette kan mærkes, og netop derfor forsøger Remix by Sofie at være Danmarks mest dedikerede leverandør af Anna von Lipa vinglas, vandglas og champagneglas. Anna von Lipa vinglas er dog ikke bare vellavede, men også utroligt smukke. De fine vinglas ligner nemlig ikke traditionelle glas, men inkorporerer altid flotte teksturer og farver i deres designs. Du kan dermed altid sætte dit individuelle præg på bordopdækningen når du dækker op til middag eller fest.

Vælg Anna von Lipa champagneskål til store fejringer

Er det den helt store fejring, der står på menu’en finder du også en flot Anna von Lipa champagneskål blandt udvalget af festlige glasprodukter. Til lejligheder, hvor mousserende vin eller champagne er passende, føles det nemlig altid bedst at stå med et ægte Anna von Lipa champagneskål i hånden. Med en Anna von Lipa champagneskål føles de festlige lejligheder altså endnu mere festlige—for ikke at nævne farverige. De fine glas kan desuden bruges til meget andet end bare champagne, som for eksempel cocktails, drinks eller fine desserter. En Anna von Lipa champagneskål vil derfor med sikkerhed sætte gang i festlighederne til dit næste arrangement. Champagneskålene fås i flere forskellige modeller og størrelser. Køb for eksempel et sæt med 6 champagneskåle i varierende farver. Gå på farve-jagt i det store udvalg på www.remixbysofie.dk og forvent dine nye glas leveret inden for 2-4 dage, med fri fragt på indkøb over 799 kr.