1. oktober 2023

Dekorér dit hjem med Christian Dell og Murano-lamper fra Modern Lamps

Christian Dell, Verner Panton eller Murano lamper — Hvis du nikker genkendende til disse navne, bør du bestemt besøge Modern Lamps eller www.modernlamps.dk. Deres flotte udvalg af restaurerede designmøbler og vintage lamper bør bestemt ikke undervurderes. Ikke engang af den erfarne design-entusiast.

Vælg Christian Dell lamper med funktionelle og tidløse designs

Den oprindeligt uddannede sølvsmed Christian Dell, var en del af den anerkendte skole Bauhaus. Med deres tidløse forståelse for design formåede de at have så stor en indflydelse, at den stadig resonerer i dag. Christian Dell selv, er dog mest kendt for de mange lampe-designs han tegnede for Kaisar fabrikken. Deres asymmetriske lampehoved og funktionelle tekniske opbygning, er alt sammen en del af det, der gør hans lampe-designs til eftertragtede samlerobjekter i dag. Intet udvalg af vintage design er derfor komplet uden modeller fra Christian Dell. Det er netop derfor Modern Lamps har sørget for, at deres sortiment indbefatter så mange modeller som muligt.

Forkæl dig selv med en Murano-lampe til ethvert rum

Italienske Murano producerer flotte former i håndlavet glas, der til sidst bliver til de kendte Murano-lamper. En Murano-lampe er luksuriøs i dens udtryk, og ikke mindst kvalitet, men samtidigt elegant og simpel — perfekt match til den moderne skandinaviske design-tradition. Det håndblæste glas gør alle lamper unikke, og ikke mindst fint irregulære. En Murano-lampe er derfor et flot blikfang i dit hjem, hvad end du vælger at investere i en væglampe, loftslampe eller den ikoniske Mushroom bordlampe. Det er let at forelske sig i en vintage Murano-lampe, så derfor har Modern Lamps sørget for at du kan få fingrene i et stort udvalg allerede i dag. Besøg butikken på Østerbro i København eller www.modernlamps.dk, hvis du er interesseret i kvalitet, møbler og forståelse for design.