1. oktober 2023

Hvad er ERP systemer og S/4HANA? Find svaret her

2BM er et IT konsulenthus med fokus på SAP. Hvis du vil vide, hvad et ERP system er, og hvad S/4HANA er, så læs med her.

2BM er ekspert i ERP

Hvad er et ERP system? ERP står for Enterprise Resource Planning og er en paraplybetegnelse for et IT system, som giver din virksomhed en komplet platform, så du kan automatisere, synliggøre og effektivisere dine processer samt forbinde bogholderi, kundeservice, drift, materialestyring, salg, lager og meget mere på en overskuelig platform. Det kan være svært helt at forstå hvad et ERP system er, men langt størstedelen af større virksomheder i dag har allerede opdaget den store fordel ved at have et sådant system, da det virkelig kan reducere kompleksiteten i den daglige drift og give et realtidsbillede af det samlede flow, som ellers ville kunne spise alle IT afdelingens samlede ressourcer. Et godt ERP system som SAP kan tilpasses netop jeres virksomheds processer og arbejdsmodeller, og som svar på spørgsmålet om, hvad et ERP system er, så må man sige at det også afhænger af samarbejdet mellem virksomheden og de IT konsulenter, som fx 2BM, som implementerer, tilpasser og grundigt indfører medarbejderne i det.

S/4HANA – Bliv omstillingsparat

2BM er en dansk IT konsulentvirksomhed med fokus på SAP og beslægtede teknologier, og hvis I trænger til at få gennemgået jeres arbejdsprocesser for at finde ud af, hvor og hvordan i kan effektivisere, optimere og forbedre jeres processer, så er det en god ide at kontakte dem; Altså hvis I fx allerede har SAP og skal migrere til S/4HANA, hvilket alle SAP brugere skal inden 2027, hvor SAP flytter deres teknologiske platform til S/4HANA og ophører med at understøtte alle tidligere SAP ERP teknologier. Denne migrering kan virke som en stor mundfuld, men med en grundig og professionel foranalyse og med dygtige konsulenter, som guider jer hele vejen igennem processen, vil det helt sikkert være et godt valg. Deres grundige S/4HANA foranalyse vil finde jeres pain points, kvantificere jeres samlede forretningspotentiale og identificere konverteringsstrategien for netop jeres virksomhed.