28. maj 2020

Find alt lige fra genhusningspavilloner til kontormoduler hos FOCUS Moduler A/S

Hos FOCUS Moduler A/S finder du mange forskellige smarte pavillon- og modulløsninger til gode priser. Læs om kontormoduler og genhusningspavilloner her.

Smarte kontormoduler

FOCUS Moduler A/S sælger mange forskellige super smarte modulløsninger til både virksomheder og private. Der er bl.a. et bredt udvalg af forskellige kontormoduler til gode priser. Og det kan være du bare skal bruge et modul til byggepladsen, hvor kontoret skal ligge centralt og lige tilgængeligt. Det kan også være, du skal bruge en større men omkostningseffektiv totalentreprise, hvis din virksomhed vokser og du mangler kontorpladser til nye medarbejdere. Dertil er kontormoduler også geniale, for sådan kan du let og lynhurtigt få indbydende kontorer sat op ved siden af hovedbygningen som en permanent eller midlertidig løsning. Du kan købe modulerne eller leje dem i den givne periode, og du kan også leje dem med møbler, vedligeholdelse, rengøring, toiletservice og kantineservice. Der er forskellige gode muligheder for en god aftale, og de har over 30 års erfaring med kontormoduler og andre slags modulbyggeri og pavilloner, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig.

Genhusningspavilloner til attraktive priser

FOCUS Moduler A/S sælger og lejer også genhusningspavilloner til attraktive priser, og de har flere årtiers erfaring med den slags og ved godt, at det er en tillidssag. Det kan være dig eget hus skal renovers og familien skal have et sted at bo i mellemtiden, eller at et helt lejlighedskompleks skal renovers og genhusningspavilloner skal stilles op til flere hundrede mennesker. De kan klare det hele, det er helt sikkert, og du kan være sikker på at få den mest komfortable løsning, hvor komfort, hjemmelighed og kvalitet er i højsædet. Det er super omkostningseffektivt og de er eksperter i smarte løsninger i genhusningssituationer, hvor genhusningspavilloner skal opstilles. Hvis du ønsker en totalentreprise, så kan de klare det hele: transport, afspærring, opstilling, tilslutning af vand og el, vedligeholdelse, rengøring, toiletvogne, indretning, møbler, køkken, senge, fjernsyn og meget mere. Du kan være sikker på en komfortabel og billig genhusning med focusmoduler.dk.