5. december 2023

Giv gavekort til racerbil på bane eller kør selv en Lotus Elise hos Padborg Park

Du kender uden tvivl dine egne venner bedst, og er der én eller flere i samlingen, der elsker racerbiler, så kan en tur til Padborg Park være den helt rigtige gave. De kan nemlig tilbyde gavekort til racerbil på bane. Eller kør selv en Lotus Elise sammen med vennerne, for at få en rigtig god dag og en fantastisk oplevelse sammen.

Overrask venner med gavekort til racerbil på bane

Skal du til fødselsdagsfest og mangler en gave til din gode ven? Hvorfor så ikke overraske dem med et gavekort til racerbil på bane? Det kan du bestille hos Padborg Park, der netop har gavekort til racerbil på bane. Dette kan være en rigtig god gave at give til dem, der elsker at have fart over feltet. På en racerbane vil det nemlig foregå under kontrollerede forhold, så der ikke vil være noget i vejen for, at der bliver givet max gas på banen. Du kan vælge mellem tre forskellige gavekort til racerbil på bane. Det er et gavekort på beløbet, ét til Padborg Trackday og ét med Lotus Elise 3 omgange High Speed tur. De vil alle tre give adrenalin i blodet, som din ven uden tvivl aldrig har prøvet før. Tag derfor ind forbi padborgpark.dk og bestil dét gavekort til racerbil på bane, din ven vil foretrække.

Kør selv en Lotus Elise på Danmarks næstlængste bane

Elsker du motorsport, så kør selv en Lotus Elise og få en uforglemmelig oplevelse. Padborg Park har gjort det muligt selv at køre en Lotus Elise enten som du kan gøre med nogle gode venner, der også elsker motorsport. Det kan også være en god måde at få rusket folk sammen på til bl.a. teambuilding. Kør selv en Lotus Elise eller tag nogle gode venner med, der også elsker motorsport og som ikke kan få nok af fart og adrenalinfyldte oplevelser. Det kan helt sikkert også være den helt perfekte gave til dem, med benzin i blodet. Du kan selv køre en Lotus Elise på Danmarks næstlængste bane, der er hele 2.156 meter lang og 12 meter bred. Der er derfor masser af plads til at boltre sig på. Kør selv en Lotus Elise i morgentimerne eller aftentimerne, alt efter hvilken dag, du ønsker at være afsted. I løbet af ugen kan du bestille en bane fra 08.00-16.00 eller fra 16.00-20.00. Er det derimod lørdag du gerne vil prøve kræfter med en Lotus Elise, så er det fra 08.00-16.00. Kør selv en Lotus Elise på Padborg Park, og få en god og uforglemmelig oplevelse.