12. august 2022

Hos Garnværkstedet finder du DROPS Air garn og diverse knapper til dine strikkeprojekter

Hvis du er helt vild med at strikke, så er det helt klart et besøg værd at klikke forbi www.garnvaerkstedet.dk. Hos dem finder du lækkert garn af forskellige materialer, samt tilbehør til dine fine strikkeprojekter. Du kan her læse om deres DROPS Air garn og der udvalg af diverse knapper.

DROPS Air – let og lækkert garn

Hos Garnværkstedet finder du DROPS Air, som er et såkaldt blowyarn, der er utrolig let og lækkert garn bestående af 70% alpaca, 23% polyamid og 7% uld. Når du strikker fx en trøje med DROPS Air, vil trøjen blive meget lettere end en trøje bestående af traditionel uld vil være, og derfor kræver garnet også færre nøgler, når du strikker. Hos www.garnvaerkstedet.dk kan du opdage DROPS Air i et hav af skønne farver. Garnet fås i naturlige farver: hvede, brun, beige, perlegrå m.fl. – men garnet fås også i mere sprællede farver til dig som er vild med det, opdag bl.a. her farver rosa, søgrøn, hindbær, gul m.fl. Du er næsten garanteret at kunne finde noget, som lever op til dine ønsker.

Knapper i sort, træ, perlemor, mønstre m.fl.

Foruden deres lækre DROPS Air garn, kan du også opdage tilbehør som fx knapper inde på Garnværkstedets webshop. Knapper er ofte et vigtigt element til strikkeprojekter. Inde på deres side finder du en masse forskellige knapper bestående af alverdens materialer og fine designs. Er du til de lidt mere atypiske knapper kan du finde blingknapper, jordbærknapper, perlemorsknapper, knapper med søde mønstre mm. Hvis du er mere til neutrale knapper, finder du også et stort udvalg af sorte knapper, træknapper og meget mere. Der alt til enhver smag inde på hos www.garnvaerkstedet.dk, så tøv ikke med at besøge den velassorteret forhandler i dag.