7. maj 2021

Udlejning af containere til ethvert formål herunder 10 fods containere

Hos DC-Supply er man klar til at levere et bredt spektrum af forskellige typer containere, til alle formål. Her finder man både standard containere i mål fra mindre 6 fods og 10 fods containere til de helt store 40 fods containere, samt en række forskellige specialcontainere, fx containere til beboelse, containere med køkken eller med bad og event containere. Man har både mulighed for at købe nye containere, eller man kan nøjes med at drage fordel af deres udlejning af containere. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

10 fods containere til mange formål

kataloget hos den danske producent og forhandler DC-Supply tæller lige nu containere i mange forskellige design og til mange formål. Blandt andet finder man traditionelle containere i klassiske design, til fragt af forskellige typer gods, bl.a. 10 fods containere. Helt som man forventer hvis man kender noget til den danske virksomhed, leveres alle containere fra kataloget, ikke mindst deres 10 fods containere, i et solidt og godt design, der egner sig perfekt til transport hvor forholdene indimellem godt kan være barske. Samtidig sikrer det brede udvalg af containere, hvor størrelserne rækker fra mindre 6 fods og 10 fods containere, helt op til store 40 fods containere, at man stort set uden undtagelse kan finde en containere, f.eks. en 10 fods container, der passer perfekt til de opgaver som den skal bruges til.

Udlejning af containere

DC-Supply er en god samarbejdspartner, uanset om man ønsker køb eller udlejning af containere. De har den nødvendige knowhow der skal til, for at sikre at man kan få den nødvendige vejledning omkring valg af container, der sikrer at man får gavn af købet eller det lejede produkt i sidste ende. Alt i alt er man i gode hænder hvis man køber eller bestiller udlejning af containere hos www.dc-supply.dk hver eneste gang.