4. august 2020

Lauritz fragt – Kurerkørsel til gode priser hos Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk er en veletableret webportal, der formidler kontakt imellem vognmand og kunde. Bestil kurerkørsel langt billigere end normalt. Du kan benytte www.fragtopgaver.dk, uanset om det er til Lauritz fragt eller transport af gods, der er købt igennem Den Blå Avis.

Lauritz fragt – Transport af dine vundne varer fra auktioner

Lauritz fragt er én ud af mange muligheder hos Fragtopgaver.dk, der kan tilbyde ekstra fordelagtige fragtpriser ved køb hos Lauritz. Dette danske auktionshus benyttes af mange her i landet, men selvom man har gjort en rigtig god handel, kan fragtprisen gøre den tilsyneladende gode handel knap så god. Hvis man kan spare på Lauritz fragt, kan man tilmed byde højere uden ekstraomkostninger. Fragtopgaver.dk formidler kontakt imellem fragtmand og den handlende hos Lauritz. Fragtmænd i DK har ruter, som de skal køre, men det er ikke altid, der er helt fyldt op bagi. Den ekstra plads på en allerede kørt rute tilbydes til en langt bedre pris, og det er derfor, at Fragtopgaver.dk kan tilbyde billigere Lauritz fragt. Læs mere om dette smarte koncept ved at klikke ind på www.fragtopgaver.dk.

Kurerkørsel med danske vognmænd

Fragtopgaver.dk gør kurerkørsel langt billigere! Konceptet blev kort beskrevet i forrige afsnit, og det gælder naturligvis ikke kun for auktioner eller online handel. Du kan bestille kurerkørsel i hvilken som helst sammenhæng på www.fragtopgaver.dk, og det gælder både som privat eller erhverv. Fragtopgaver.dk har flere hundrede vognmænd i deres fragtsystem, som meget gerne vil have helt fyldt op i bagrummet. Start din vej til billigere kurerkørsel hos Fragtopgaver.dk, og få dit gods på tværs af landet fra dør til dør. Når du starter, får du fire tilbud, som ikke forpligter. Aftalen laver du blot med vognmanden. Lær mere om kurerkørsel og fordelene på hjemmesiden, hvor du også finder cirka priser på forskellige fragtservices.

Hvis man ofte benytter kurerkørsel, så kan besparelser virkelig løbe op. Derfor vælger mange private og virksomheder i Danmark at bestille transport hos Fragtopgaver.dk, der bl.a. kan hjælpe med DBA og Lauritz fragt.