21. marts 2023

Prøv portionsanrettet firmafrokost i Århus, eller oplev den berømte buffet fra frokostplus.dk

Tag et vigtigt skridt, der kan give seriøs værdi i virksomhedens trivsel. Firmafrokost i Århus fra Frokost+ bidrager med nærende og sund mad, der smager. Portionsanretninger og buffet kan begge leveres til døren med denne frokostordning. Detaljerne finder du på frokostplus.dk.

Attraktiv firmafrokost i Århus og omegn hos Frokost+

Frokost+ er en af de stærkeste spillere, når det kommer til firmafrokost i Århus. De leverer til virksomheder i alle brancher. Bestil til kontoret eller til lagerhallen, og book firmafrokost til fabrikken eller lærerværelset. Frokost+ har gjort det så simpelt, som det kan lade sig gøre, at få god frokost leveret til arbejdspladsen. Først og fremmest bidrager det med overskud. Det frigør måske noget tid om morgenen inden arbejdet, hvor man ellers skulle bruge minutterne på at smøre rugbrødsmadder. Nogle medarbejdere benytter måske det første af pausen til at gå ned til det nærmeste supermarked eller bistroen for at bestille mad f.eks. som take-away. En stor del af pausen ryger desværre på det. Det skal naturligvis ikke være sådan, at man skal jage maden ned. Pausen kommer til at føles længere med firmafrokost fra dette selskab. Det er også værdifuldt for sammenholdet i virksomheden at spise et dagligt måltid mad sammen.

Portionsanretning er et fornuftigt alternativ til buffeten, som dog stadigvæk tilbydes

Frokost+ tilbyder portionsanretning som et alternativ. Deres frokostbuffet er elsket af mange virksomheder i Århus, men et godt alternativ i disse tider er portionsanretning. Så får den enkelte medarbejder en portion, der er tilpasset. Er der vegetarer eller veganere, er der selvfølgelig muligheder på frokostplus.dk. Man kan så tage portionsanretningerne med hen til sin plads, eller hvor man ellers vil sidde. Når der er behov for at holde afstand, vil dette være et oplagt valg i stedet for frokostbuffeten. Der er dog frit valg. De leverer begge løsninger til hele Århus. I kan også tilmelde jer, hvis jeres virksomhed har adresse i Hørning, Hinnerup eller Beder. Klik ind, og læs om frokostordningen nu på www.frokostplus.dk, og se gode eksempler på ugemenu, vegetarmad etc.