23. juli 2024

Firmafrokost direkte – Søg inspiration på www.madkonceptet.dk

Madkonceptet leverer frokostordning til de tilmeldte firmaer i København. De har også plads til jer, hvis I vil opleve friskhed og kulinariske fornøjelser i hverdagen på arbejdspladsen. De mestrer også festmad heriblandt den højtelskede gastronomiske tradition fra Spanien, der kaldes tapas. De laver spansk fingerfood til jeres begivenhed, som sidder lige i skabet!

Vælg frokostordning, og få en nemmere hverdag

Der er ikke én grund til at vælge Madkonceptet, men mange forskellige. Deres frokostordning henvender sig også til de virksomheder, hvor der er særlige ønsker. Det kunne være vegetarer eller folk med bestemte allergier. Så sørger de for noget godt og gratis. Firmafrokosten er også populær pga. variation. De tilbyder både varme retter og salater plus godt pålæg og brød. Man skal selvfølgelig også huske det vigtigste, når man vælger en frokostordning – nemlig at leverandøren bruger friske råvarer. Firmafrokost fra madkonceptet.dk er selvfølgelig baseret på gode råvarer. De friske ingredienser bliver kokkereret til en lang række af lækre retter – altid varieret, så I kan nyde noget nyt og interessant dag efter dag. Hvis man også lige skulle nævne en ekstra fordel, så skulle det næsten være den brede mulighed for tilkøb. Det er f.eks. perfekt med en tapastallerken, når forretningspartneren kommer på besøg. Tøv ikke med at kontakte dem for at høre, hvad de kan gøre ekstra med jeres potentielle frokostabonnement.

Madkonceptet sørger for spansk tapas som catering

Bølgen med tapas var for alvor over os for 10 år siden, hvor ny restaurant efter restaurant blev åbnet i denne spanske fingerfoods navn. Bølgen er dog ikke taget af. Det viser sig, at vi danskere ikke kan få nok af tapas, og nu kan du også bestille autentisk spansk mad ud af huset i København. Klik blot ind på www.madkonceptet.dk, og se deres liste med specialiteter, du blot skal sætte flueben ved. Vælg selv, om det skal være 8, 10 eller hele 12 for skellige slags til eventet. Du betaler så en kuvertpris, der afhænger af antal valgte tapasretter plus et mindre kuvertgebyr for emballage. Det hele er meget overskueligt fremhævet i kategorien, så du har fuldt overblik over, hvor meget deres tapas ud af huset kommer til at koste. De leverer gerne ud til jeres event i KBH samt i omegnen. Er du i tvivl, om du hører inden for deres radius? Så giv dem et kald.