5. juni 2023

Powerstationer og powerbanks som firmajulegave

Kigger du efter en powerbank som firmagave eller er du på udkig efter en komplet powerstation? Se udvalget online hos Charging.dk og læs mere i denne artikel.

Powerbank som firmajulegave? Køb hos Charging.dk

Der er mange arbejdsgivere og chefer, som studser over, hvad man skal give i firmajulegave til de ansatte. En god løsning er en powerbank som firmagave, og Charging.dk har flere gode modeller at vælge imellem. Du finder kraftige powerbanks, der kan oplade den bærbare computer og som har almindelige udgange med 230 volt. Du finder også mindre og mere kompakte modeller som firmagave, der kan benyttes til at oplade smartphones og tablet eller til at starte bilbatteriet, hvis det er gået koldt. Charging.dk har de perfekte powerbanks til firmajulegave, som bliver modtaget med et smil. Vis dine medarbejdere, hvor meget du værdsætter deres arbejde. Giv en gave, som bringer glæde og bliver brugt hyppigt i løbet af året. Køb powerbanks som firmajulegave fra Charging.dk allerede i dag, hvis du stadig mangler at finde den rette firmagave til julen.

Powerstation til erhverv og offentligheden

Charging.dk sælger powerstationer til erhverv, som indeholder adskillige powerbanks, så mange kunder kan genoplade på samme tid. Køb en powerstation, og giv kunderne en grund til at blive lidt længere tid i shoppingcentret, på festivalpladsen m.m. og derved skabe en højere indtægt indirekte. Det er især til de danske festivaler, at der er stor efterspørgsel for at benytte en powerstation op til flere gang per kunde. De ses også i shoppingcentre, i lufthavne og andre store handelssteder. Man ser også ladestationer til mobiltelefoner og tablets til konferencer og messer. Det kan blive en rigtig god forretning at opsætte en powerstation, da de er med til at holde gæster og kunder i shoppingområdet i længere tid. Gør ligesom mange andre danske virksomheder og køb ladestationer til tablets og smartphones hos Charging.dk.

Kigger du efter en firmajulegave? Køb powerbanks som firmagave hos Charging.dk, men se også deres udvalg af powerstationer og ladestationer online.