23. januar 2022

Guide om keyboards til gaming

En kriger er nøgen uden sit sværd, og det samme gælder for en gamer uden sit tastatur. Et gaming keyboard skal være finindstillet til, at man kan erobre fjendens borge, eller bevæge sig hurtigt frem i skydebanen. Hvad er det helt præcist, at gamere skal være opmærksomme på, når de kigger efter et tastatur? Det prøver vi at belyse i dette blogindlæg.

Mekaniske tastaturer til gamere med særlige behov

Et mekanisk tastatur adskiller sig fra de normale på en række områder. Det er ofte disse, som gamere aggressivt kigger efter, når det gamle keyboard skal udskiftes. Typisk så vil tasterne kunne pilles af en for en og rengøres. Under dem sidder en switch, som har et bestemt reaktionsmønster. I modsætning til almindelige taster, så behøver man ikke at trykke dem helt i bund for at få en reaktion. Det er ikke en alt eller ingenting affære, hvilket også er med til at beskytte dine håndled mod repetitionsskader. Dog er det forskelligt fra switch til switch hvilket reaktionsmønster, der egner sig til diverse opgaver og endda forskellige typer spil. Det er oftest noget, man kan læse om ved at trykke på forskellige mekaniske gamer keyboards hos de gængse forhandlere. Mange gamere ønsker desuden også RGB-belysning. Rigtig mange deciderede gaming tastaturer vil derfor også have RGB som feature.

Spar penge på et gaming tastatur hos den rette butik

Der er selvfølgelig ikke blot ét sted, man kan købe gamer tastaturer, men hvis du følger forrige link, så vil du få et godt eksempel på en webshop, der er førende i salg af disse – både prismæssigt og kvalitetsmæssigt. Der er penge at spare ved at købe hos en kvalitetsforhandler, men størrelsen af udvalget har selvfølgelig også meget at sige. Der skal gerne være gamer keyboards med RGB og uden. Man skal selvfølgelig have adgang til mekaniske tastaturer med forskellige typer af switches. Alternativt kan man også handle et fysisk sted, men det vil ofte give en højere pris uden en væsentlig forskel på servicen.