23. juli 2024

Mad ud af huset til påskefrokoster og firmafrokost til københavnske virksomheder

Madkonceptet tilbyder en frokostordning for firmaer i København, og det er også muligt at bestille mad ud af huset til påskefrokosten i hovedstaden og omegn. Læs mere ved at klikke ind på madkonceptet.dk, der tilbyder gode priser på kvalitetsmad til døren.

Diner transportable til påskefrokoster – Madkonceptet

Påsken skal selvfølgelig fejres med manér, og mange indbyggere i København vælger at fejre den med hele familien eller med de kæreste venner. Hvis man ikke selv gider at stå i gryderne, så bestil udefra til en god pris hos Madkonceptet, der tilbyder lækkerier til påskefrokoster. Maden kan betyde forskellen på en vellykket påskefrokost eller en påske, som man har glemt igen året efter. Bestil lækre retter til påskefrokost online på madkonceptet.dk.

Frokostordning i København – Kvalitet på bordet hver dag

Mange virksomheder i København tilmelder sig en frokostordning, og der er hvert måned flere og flere, som ønsker fællesspisning på arbejdspladsen. Først og fremmest giver det en vis mængde samvær, at man samles omkring et godt måltid mad. Det kan betyde, at man ikke bliver fristet til at købe de usunde fastfood alternativer tæt på arbejdspladsen, og man ikke ender med en kedelig og usund madpakke, man egentlig ikke rigtig gider spise. Gør som en del andre firmaer i Hovedstadsområdet, og bestil firmafrokost hos Madkonceptet, der leverer frokost til døren for virksomheder i KBH. Bestil en frokostordning allerede i dag, og nyd salater, lune retter og meget andet, der naturligvis varierer fra dag til dag og fra uge til uge. En frokostordning fra Madkonceptet tager højde for kostrestriktioner som veganere, vegetarer, muslimer, jøder og andre befolkningsgrupper. Smag lækker og nærende mad hver dag, og nyd et frirum sammen med kollegaerne, hvor man komme hinanden lidt mere nær.

Madkonceptet leverer firmafrokost til døren for virksomheder i hele København og Hovedstadsområdet. Det er også muligt at bestille catering til private begivenheder. Book bl.a. diner transportable til påskefrokoster eller tapas ud af huset online på www.madkonceptet.dk. Smag forskellen på lækker mad, der er lavet fra bunden!