3. august 2020

Glutenfri pandekagemix og proteinbrød – Køb via proteinbaker.dk

Lav dit eget proteinbrød på ingen tid. Det bliver ikke nemmere at bage aminosyreholdigt bagværk end med bageblandinger fra Protein Baker. På proteinbaker.dk kan du også købe glutenfri pandekagemix af lækre ingredienser og med mange smagsvarianter, der får munden til at løbe i vand.

Lækkert proteinbrød med masser af luftighed og smag

Bag dit eget proteinbrød, og imponer vennerne. Protein Baker tilbyder mixes til proteinbrød, der ligeledes kan benyttes til at bage friske boller, som passer perfekt til søndagskaffen evt. med en skive ost og marmelade, eller som egner sig som frokostbolle til madpakken evt. med en skive pålæg. Du kommer til at elske proteinbrød fra Protein Baker, der er af en virkelig høj kvalitet. Resultatet er saftigt hver gang, uden at det kræver meget besvær at bage proteinholdigt. Hvis du er stor fan af brød, men du vægter en sundere ernæringsprofil, skal du simpelthen prøve det aminosyreholdige brød fra Proteinbaker.dk!

Glutenfri pandekagemix – Kvalitet fra Protein Baker

Prøver du på at skære ned på gluten eller totalt undgå stoffet? Det kan være pga. allergi eller diæt, og hvis man prøver at undgå gluten, ved man snildt, hvor svært det kan være at få velsmagende brød og kager. Med glutenfri pandekagemix kommer du ikke til at lide nød! Disse pandekager kan også sagtens serveres til almindelige mennesker. Vælg imellem smage som scones, cookie og jordbær. Blandingerne kan også benyttes til at bage vafler. Bestil sunde og glutenfrie pandekagemixes uden tilsat sukker, og som også kommer med et højt proteinindhold. Hverdagen hænger nemmere sammen, når man kan bage friskt uden alt besværet, og det er netop det som en glutenfri pandekagemix og andre produkter fra Protein Baker tillader!

Elsker du at bage, men gider du ikke bruge lang tid på at shoppe ingredienser og blande dem? Du kan få det langt nemmere og sundere med bageblandinger fra Protein Baker, som f.eks. tilbyder glutenfrie pandekagemixes samt proteinbrød og boller, ligesom du også kan vælge imellem kager og mange andre lækkerier. Se også de fristende og sunde opskrifter på proteinbaker.dk.