23. juli 2024

Køb hundeseler og KovaLine sårpleje hos CanisVitae

Du finder hos CanisVitae altid et bredt udvalg af de bedste produkter, til din hund. Det brede udvalg byder bl.a. på hundeseler og lækre produkter fra KovaLine, der lover den højeste kvalitet.

Stort udvalg af hundeseler

Man finder hos CanisVitae altid et bredt udvalg af det bedste udstyr til hunde. Herunder findes der hundeseler i mange design, så du altid kan finde noget der matcher din personlige smag og ønsker. De forskellige hundeseler har en høj praktisk kvalitet, samt er komfortable, sikre og findes til gode priser. Der findes i det brede udvalg hos CanisVitae hundeseler til alle størrelser, så du altid kan finde en sele der passer perfekt til netop din hund. Ligeledes kan hundeselerne justeres op til 4 forskellige steder, så de kan tilpasses perfekt til hundens kropsform. På den måde sikres der optimal pasform og sikkerhed på hunden, hvis selen sidder korrekt og fastspændt. Klik eventuelt ind på www.canisvitae.dk og kig de mange forskellige muligheder igennem.

KovaLine sårbehandling af dyr

Man finder hos CanisVitae også gode produkter fra KovaLine, som byder på hud- og sårpleje produkter til dyr og mennesker. Udvalget byder på forskellige sæber, cremer, salver og wipes, som er egnet til en nænsom og forsigtig sårbehandling af dyr. De forskellige produkter fra KovaLine har antibakterielle og svampehæmmede egenskaber, uden brug af desinficerende midler. Produkterne som findes hos CanisVitae kan bruges på pelsdyr som hunde, katte, heste og mennesker. Produkterne fra KovaLine indeholder bl.a. vask-aktive stoffer og naturlige olier, der hjælper med at reducere fugtighedstab og som hjælper med at opretholde hudens elasticitet og blødhed. Du kan klikke ind på www.canisvitae.dk og læse meget mere om KovaLine produkterne, og finde den bedste løsning til dig.

Besøg CanisVitae allerede i dag, hvor der altid er mulighed for at finde de bedste produkter på markedet. Udvalget er bredt og mulighederne er mange.