23. juli 2024

Containere med 40 fods container mål – DC-Supply

Leder du efter en container til et specielt formål, så er DC-Supply stedet at kontakte. Læs bl.a. mere om mål på 40 fods containere her.

Bestil en container fra en specialist her i DK

DC-Supply har siden 1981 stået for salg og udlejning af containere til enormt mange forskellige formål. Skibscontainere kan ombygges til nærmest hvad som helst, og på grund af deres modulære forme kan de let stables i højden og giver derfor mulighed for let og billigt at bygge i flere etager. De kan bygges sammen, der kan skæres vinduer og døre, de kan isoleres, de kan lydisoleres, der kan installeres køleanlæg, klimaanlæg, udsugning og de kan bruges til alt fra midlertidigt ophold, bolig, øvelokaler, militære formål til transportable slagterier, værksteder, studieboliger, skurvogne, kølecontainere og meget mere. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, og de har i løbet af deres snart 40 år i branchen ofte skulle opfinde helt nye løsninger efter kunders specifikke behov. Deres team af håndværkere, ingeniører, arkitekter og konstruktører kan klare enhver opgave og de kan ombygge en container til nærmest hvad som helst.

40 fods container mål – Se længde, bredde og højde på www.dc-supply.dk

DC-Supply har mange slags forskellige containere til salg, og de arbejder med både 10, 20 og 40 fods container mål til at realisere deres kunders drømme. På deres hjemmeside www.dc-supply.dk kan du læse meget mere om 40 fods container mål for at se, om det er den model, der passer til dine behov. De forskellige containere kan også bygges sammen for at skabe nye mål, hvis der skulle være brug for det, men den store model er populær til fx ophold og bolig, da den er længere end de andre to. Den lille 10 fods container er genial til fx kølecontainer eller opbevaring af værktøj og andet. De forskellige mål gør det på den måde lettere for dig at finde den rette container til dine behov. Alt kan lade sig gøre på deres værksted, og med udgangspunkt i målene på 40 fods containeren kan man fx bygge øvelokaler, ungdomsboliger, barakker og meget mere.