1. oktober 2023

Find samleobjekter og merchandise Superman samt Harley Quinn figurer i god kvalitet her

Hos Superhelten Legetøj finder du mange forskellige slags samleobjekter og legetøj fra bl.a. DC Comics og Marvel universerne. Læs fx om Superman og om Harley Quinn her.

Superman samleobjekter, merchandise og andet

Superman var den første superhelt, og han blev opfundet af DC Comics under den kolde krig i Amerika. Det er historien om en dreng, der bliver kastet til jorden i et slags rumskib, som også er en meteorit som helt lille, og som har nogle enorme kræfter. Han er helt enormt stærk, han kan flyve og han har røntgensyn. Superman – i modsætning til langt de fleste andre superhelte – klæder sig ikke ud, når han skal være superhelt og udføre heltegerninger, nej, han klæder sig ud, når han skal være civil. Så kalder han sig Clark Kent og tager et par store briller på, for at forklæde sig. Der findes selvsagt enormt meget merchandise, legetøj og forskellige samlerobjekter, og Superman eksisterer i et utal af tegneserier, tegnefilm, serier og spillefilm i DC Comics regi. De mange forskellige film, serier og tegneserier giver mange forskellige versioner af den klassiske superhelt som også er repræsenteret i udvalget af legetøj og merch, du kan finde hos Superhelten Legetøj.

Forskellige flotte Harley Quinn figurer

En anden og mindre kendt DC Comics karakter er Harley Quinn, som dog for nylig blev mere kendt efter at den nye film Suicide Squad kom ud. Denne kvindelige superhelt/skurk er en super spændende karakter, som helt sikkert vil være noget for dig, hvis du kan lide DC Comics, Marvel, superhelte og superheltinder i det hele taget. Hun er selvfølgelige lidt af en babe, og går ofte i rødt tøj inspireret af et teatralsk univers. Hun har forskellige våben, fx sit ikoniske Good Night-baseballbat, som kan købes hos Superhelten Legetøj, samt forskellige slags pistoler. Hendes hår er halvt sort og halvt rødt, og hun kommer i mange forskellige versioner – fx med ekstra stort hoved, i rumdragt, som action figur eller som statuette i en meget detaljeret version. Se udvalget af den seje Harley Quinnn på hjemmesiden superheltenlegetoej.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige den slags samlerobjekter, som du leder efter.