1. oktober 2023

Køb DIAPRO og Virbac til din hund eller kat hos Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård er en populær shoppedestination for hundeejere og andre kæledyrsejere, der mangler produkter af den ene eller anden art, som plejeprodukter, kosttilskud, tilbehør til hunde etc. Udvalget er nemlig både ekstra stort, og tæller kendte mærker som DIAPRO og Virbac, og man har samtidig altid mulighed for at få gode råd og vejledning af kundeservice, hvis man er i tvivl om et eller andet, da butikken drives af uddannede dyrlæger. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

DIAPRO til din hund eller kat

Har din hund eller kat besvær med maven, er DIAPRO samt DIAPASTE gode produkter, som ofte har en særdeles gavnlig effekt. DIAPRO giver nemlig balance i mave-tarmsystemet, forbedrer den naturlige tarmflora og kan samtidig både reducere forekomsten af dårlig mave og minimere varigheden. Både DIAPRO og DIAPASTE finder du lige nu som en del af kataloget med kosttilskud til hunde hos den danske forhandler Dyrlægens Gård til rimelige priser og med hurtig levering.

Virbac foder

Udover DIAPRO og DIAPASTE, er der selvfølgelig også en masse andre gode produkter i kataloget hos www.dyrlaegensgaard.dk lige nu. F.eks. kan man købe Virbac foder. Virbac står bag en række gode typer foder til hunde og katte, men byder samtidig også på andre gode produkter, f.eks. Virbac Calm Shampoo. Et fællestræk ved alle typer Virbac produkter er det gennemløbende høje niveau af kvalitet, uanset om det gælder Virbac foder til hunde og katte med allergi, hunde og kattefoder til kastrerede dyr, eller almindeligt Virbac hundefoder og kattefoder. Står der Virbac på produktet, kan man roligt regne med at kvaliteten er i orden.

Besøg Dyrlægens Gård ’s egen hjemmeside næste gang du har tid, hvis du vil kigge nærmere på det store udvalg fra Virbac, DIAPRO og mange andre gode mærker.