23. juli 2024

Klimavenlige investeringer – En ny crowdlending mulighed på dansk platform

Der er åbnet op for en ny mulighed for den private investor – den helt almindelige dansker, som gerne vil lægge nogle af pengene over i en klimavenlige investering. Crowdton tilbyder crowdlending på en dansk platform. Nu er det ikke kun den store, professionelle investor, som kan investere til opførsel af solcelleparker, men også dig og mig. Læs lidt mere om crowdlending i denne artikel samt på crowdton.com.

Crowdlending på dansk platform hos Crowdton

Det tager ganske kort tid at komme i gang med crowdlending på denne danske platform. Det er en investeringsmulighed, der fokuserer på private danskere, som ønsker at putte deres penge i bæredygtige projekter. Hvis man kun er ude på et solidt afkast, så er det selvfølgelig også helt i orden. Hos Crowdton modtager man et stærkt og stabilt afkast med en forholdsvis fordelagtig risikoprofil. Læs mere om crowdlending på denne nyoprettede danske platform samt om risikovurdering på crowdton.com.

Læs om klimavenlige investeringer via www.crowdton.com

De penge, vi investerer, har for mange danskere ikke kun til formål at tjene penge. Det er også en stemmeseddel, og klimavenlige investeringer er derfor en stemme på en grøn fremtid med plads til vores børn og plads til at de næste generationer også kan nyde Danmark. En klimavenlig investering hos Crowdton kan være flere ting. Der er tre produkter at vælge imellem, hvor de vigtigste parametre at bide mærke i er varighed og afkast. På www.crowdton.com kan du læse om klimavenlige investeringer på 5 år, 10 år og også 15 år. Din bindingsperiode påvirker størrelsen af dit afkast, naturligvis. Har du mod på at starte din rejse, og vokse din pengebeholdning på bæredygtig vis? Så læs mere, og se de flotte videoer online hos Crowdton.

Der er det seneste årti åbnet op for et hav af investeringsmuligheder, som vi alle kan deltage i. Førhen var det mest de professionelle, som spillede dette spil, men nu har den helt almindelige dansker lige pludselig en række stærke muligheder til rådighed som f.eks. miljøvenlig crowdlending online hos Crowdton.