23. juli 2024
PrivatRevision

Find din fremtidige forsvarsadvokat eller bistandsadvokat på www.strafferet.com

En forsvarsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik sikrer dig et godt forsvar. Er du selv, eller en du kender, derfor sigtet i en straffesag, kan du forvente stor ekspertise og masser af erfaring ved at vælge en forsvarsadvokat netop herfra. Læs mere om de mange kompetencer, en advokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik besidder, herunder.

Forsvarsadvokater der engagerer sig i din sag

En personlig forsvarsadvokat hjælper dig med at komme godt igennem straffesager af enhver art. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik mener man, at dette bør være tilfældet ligegyldigt, hvad du er tiltalt for, og en forsvarsadvokat i straffesager herfra er derfor altid på din side. En stort team af advokater står klar til at hjælpe dig, sådan at du kan finde netop den forsvarsadvokat, der passer bedst til dig og din situation. En forsvarsadvokat bistår sin klient gennem hele sagens gang – i enten Byretten, Landsretten eller Højesteret. Det er derfor vigtigt, at samarbejdet mellem klient og forsvarsadvokat er stabilt, og at kemien er i orden. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik etableres dette ved at have fokus på tillid og tydelig kommunikation. Her er du nemlig ikke bare endnu en sag i rækken, men et menneske med virkelige problemer.

Overlad trygt din sag til en dygtig bistandsadvokat

En kompetent og dygtig bistandsadvokat er den oplagte samarbejdspartner for dig, der har været udsat for en forbrydelse. Du har nemlig altid ret til en bistandsadvokat, hvis du har været udsat for vold, voldtægt eller lignende overgreb og krænkelser. Ved at vælge en bistandsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik, sikrer du dig selv en trofast advokat, der tager din situation meget seriøst. En bistandsadvokat hjælper dig for eksempel med at opgøre dit erstatningskrav, samt at rejse det over for dit forsikringsselskab. Polititilhold, henvisning til psykologhjælp og forberedelse af afhøring er ligeledes aspekter af dit sagsforløb, som din bistandsadvokat hjælper dig trygt igennem. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik udfører man derfor tillige arbejde som personlige bistandsadvokater, hvis du har været udsat for en forbrydelse. Politiet og domstolen henholdsvis vejleder og beslutter, om du kan få en bistandsadvokat, og det er altid det offentlige, der betaler udgifterne. Tag derfor gerne kontakt til Advokatfirmaet Strauss & Garlik, hvis du står i en situation, hvor du mangler hjælp fra en bistandsadvokat. Den rigtige hjælp fra nogle af Danmarks bedste og mest erfarne forsvarsadvokater kan være netop det, der hjælper dig med at holde overblikket i dit sagsforløb.

Find hjælp til din straffesag på www.strafferet.com, hvor du kan læse mere om de specifikke advokater og deres specifikke kompetencer.