21. marts 2023

Kamstål og kobberplader fra sortimentet hos P. Conradsen

Der er hos P. Conradsen altid et bredt udvalg af forskellige produkter, i høj kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på kamstål og et udvalg af forskellige kobberplader, til konkurrencedygtige priser.

Stærkt, kvalitets kamstål til salg

Man finder hos P. Conradsen et bredt udvalg af forskelligt kamstål, i god kvalitet. Kamstål er ideelt, hvis man gerne vil hav en stærk betonkonstruktion. Kamstål, også kaldt for armeringsjern, bliver støbt ind i konstruktionen, hvor at betonet bliver forstærket af det stærke kamstål. Kamstålet hos P. Conradsen findes i forskellige størrelser og længder, så der findes til alle slags projekter. Kamstålet fås i størrelser fra 6 mm og op til 25 mm, i længder af 6-12 meter. Man får hos P. Conradsen altid hurtig levering og fri fragt, i hele Nordjylland, samt døgnservice af et stærkt fagligt team. Klik ind på www.pconradsen.dk og find ud af mere.

Bestil kobberplader i flere størrelser efter dine behov

P. Conradsen byder også på flotte kobberplader, som kan benyttes til en masse forskellige projekter. Kobberplader er ofte brugt til tagdækning, beklædning af facader og lignende, samt at det kan bruges på mange flotte og specielle måder indendørs. Kobberplader er specielt flotte udendørs, da kobber reagerer på luft og fugt, hvilket giver pladerne en grønlig farve gennem årene. Kobberpladerne fra P. Conradsen fås i forskellige tykkelser og størrelser, så der kan findes noget til enhver opgave. De flotte kobberplader fås med målene 2000 x 1000 mm, med tykkelser fra 0,7 – 3 mm, hvorefter de kan tilpasses og skæres til efter ønske og behov. Er du i tvivl om hvordan kobberpladerne kan bruges, kan du altid klikke ind på www.pconradsen.dk, hvor du kan få professionel hjælp og guidance, til at hjælpe dig i gang.

Besøg P. Conradsen allerede i dag, hvis du er på udkig efter kvalitetsrigtige byggematerialer, og god kundeservice.