21. marts 2023

Flagesalt og Herbes de Provence forhandles hos HEDEBOGAARD A/S

Salt er en meget velkendt og et standard krydderi, som mange har i deres hjem. Det går perfekt sammen med stort set alle retter og kan give det sidst pift til smagen. Modsat kan man også tage fat i et luksuskrydderi som Herbes De Provence. Dette krydderi er utroligt velkendt indenfor både italiensk og fransk madlavning og tilsætter en fantastisk smag. Find flagesalt og Herbes De Provence inde på www.hedebogaard.dk.

Forkæl smagsløgene med flagesalt

Salt kommer i mange forskellige afskygninger og med tilhørende navne fra forskellige verdensdele. Der findes f.eks. flagesalt. Flagesalt er rent salt, som ligner krystalflager, og som er noget større stykker end normale saltkorn til en saltbøsse. Under kategorien flagesalt finder du alt lige fra spændende himalayasalt, middelhavssalt og hvidløgssalt. Ikke nok med det, så er det også muligt at købe flagesalt med tilhørende smagsnoter. Det kan være flagesalt med citronpeber, med krydderurter, med rosmarin, med timian, med chili, og meget andet. Men hvorfor ikke bruge normalt salt? Det kan man også sagtens. Dog vil flagesalt alligevel give en mere velsmagende ret end normalt salt. Det kan skabe en ny og mere spændende smag til kartoffelretter, svinekød, fisk og grøntsager, da flagesaltet består af forskellige smagsnoter.

Prøv luksuskrydderiet Herbes de Provence

Herbes De Provence betegnes som et af de bedre krydderier, der skaber en velsmagende oplevelse, og den består af flere lækre krydderier. Men hvad er Herbes De Provence? Først og fremmest består krydderiet Herbes De Provence af en blanding af tørrede urter, som dækker over oregano, rosmarin, timian, fennikel, basilikum, anis og lavendelblomst. Navnet “Herbes De Provence” kommer fra – ligesom med de fleste af krydderiets urter – den sydøstlige del af Frankrig, Provence-regionen. Derfor er det også et krydderi, der er meget brugt i store dele af Frankrig og som bruges til forskellige madretter i det franske køkken. Dog behøves man ikke være hverken fransk køkkenchef eller franskmand, for at kunne benytte sig af Herbes De Provence eller for at kunne købe det. Krydderiet kan nemlig købes hos HEDEBOGAARD A/S og kan bruges til alverdens kødretter, supper, fiskeretter og postejer i de danske hjem.