3. december 2021

Find den helt rette kontinentalseng samt lækre produkter fra Getama hos Schwarz Senge

Hvor mange timer sover du om natten? Seks? Syv? Otte? Uanset hvor lang tid du får på øjet, er det ingen hemmelighed, at du bruger en stor del af din tid liggende i din seng. Derfor fortjener du også det bedste af det bedste. Det kan de hjælpe dig med at finde hos Schwarz Senge, hvor du bl.a. kan købe en kontinentalseng, produkter fra Getama og meget, meget mere.

Den helt rette kontinentalseng

Med en kontinentalseng købt hos Schwarz Senge er du garanteret et produkt, hvor kvaliteten, komforten og slidstyrken altid er i top. Men en kontinentalseng kan naturligvis tage sig ud på mange forskellige måder, og hvis du klikker ind på Schwarz Senges veldesignede, brugervenlige og overskuelige hjemmeside, schwarz.dk, vil du kunne lære meget mere om, hvad der adskiller den ene kontinentalseng fra den anden. Mange danskere vælger fx en kontinentalseng, fordi den rette seng kan være med til at stressafhjælpe dem. For hvis man ikke sover godt om natten, kan det være svært at finde det fornødne overskud om dagen. Så køb en kontinentalseng hos Schwarz Senge allerede i dag. Det vil du i hvert fald ikke fortryde.

Madrasser og senge fra Getama

At Schwarz Senge forhandler madrasser, senge osv. fra Getama, er et godt eksempel på, at den københavnske forhandler, der blev grundlagt tilbage i 1950, udelukkende sælger de bedste produkter fra markedets mest anerkendte mærker. Getama så dagens lys i 1899, og som årene er gået, har det danske mærke kun manifesteret sig yderligere på sengemarkedet. Getama er en forkortelse af Gedsted Tang og Madras Fabrik, og deres første senge indeholdt da også tørret tang. Dette var en stor, innovativ landvinding. I dag har Getama fortsat fingeren på pulsen, og derfor forhandles deres produkter naturligvis hos Schwarz Senge. Besøg butikken allerede i dag og prøv deres mange spændende kvalitetsprodukter – blandt andet dem fra Getama. Rigtig god fornøjelse.