1. juli 2022

Køb fra Skalma og Hjort Knudsen hos ILVA Max Jessen Terndrup

Der er hos ILVA Max Jessen Terndrup altid gode muligheder for at handle, hvis man søger boliginteriør og tilbehør i højeste kvalitet. Det brede sortiment byder bl.a. på et flot udvalg af lækre produkter fra Hjort Knudsen, samt Skalma sofaer.

Skalma sofa i lækre materialer på max-jessen.dk

Der findes hos ILVA Max Jessen Terndrup en masse forskellige slags sofaer, bl.a. de lækre Skalma sofaer. Med en Skalma sofa fås der en lækker sofa, som er fremstillet i de bedste materialer, med et dansk design. Mærket har mange års erfaring bag sig, da virksomheden har produceret flotte møbler siden 1904. Skalma sofaerne bliver specialfremstillet efter ordre, så kunden har mulighed for at få lige præcis den sofa som de ønsker sig. Her kan der bestilles en Skalma sofa hos ILVA Max Jessen Terndrup, hvor der udvælges størrelse, form, materiale og meget andet. Produktionen af Skalma sofaerne foregår med gammeldags håndværk samt moderne teknologi og maskiner. Læs mere om de flotte sofaer og muligheder på www.max-jessen.dk.

Hjort Knudsen – Et stærkt brand inden for sofaer, stole og andre møbler

ILVA Max Jessen Terndrup er også udbyder af flotte produkter fra Hjort Knudsen. Hjort Knudsen er blandt de største leverandører af polstermøbler, som leveres til danske møbelbutikker, som bl.a. ILVA Max Jessen Terndrup. Udbuddet af Hjort Knudsen møbler indeholder bl.a. stole og sofaer, som fremstilles i forskellige materialer som stof og læder. Ligeledes fås møblerne fra Hjort Knudsen i flotte, klassiske og stilrene design, så de kan passe ind i ethvert hjem. Møblerne fra Hjort Knudsen er også fremstillet i de bedste materialer, så de kan holde igennem årtier, hvis der passes på dem. Klik eventuelt ind på www.max-jessen.dk, kig det store udvalg igennem, og find de bedste møbler til dit hjem og ønsker.

Besøg ILVA Max Jessen Terndrup allerede i dag, hvis du er på udkig efter flotte møbler, i dansk design og kvalitet.