27. september 2020

Denis Viet Jacobsen har blandt andet stiftet investeringsselskabet Solix Group ApS med den svenske forretningsmand Johan Cervin

Lige meget hvad man har brug for hjælp til for at videreudvikle sin virksomhed, så bør man helt sikkert vælge at kigge nærmere på Solix Group ApS. Det er nemlig et investeringsselskab, som har erfarne kræfter bag sig i skikkelse af blandt andre Denis Viet Jacobsen. Han har mange års erfaring fra erhvervslivet i både Danmark og udlandet, og man vil derfor få en særdeles kompetent sparrings- og investeringspartner. Man kan blive meget klogere på det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk.

Denis Viet Jacobsen

Hvad enten det er sparring, nye input eller en decideret investeringspartner, man skal bruge for at tage sin virksomhed til det næste niveau, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk. Her kan man blandt andet få kontakt til Denis Viet Jacobsen, som er en særdeles erfaren erhvervsmand, og han har arbejdet inden for mange forskellige brancher i både Danmark og i andre dele af verdenen. Denis Viet Jacobsen taler både tysk, dansk, engelsk og flere af de nordiske sprog, så han vil derfor være i stand til at begå sin hos virksomheder, som har brug for sparring inden for ikke bare forskellige brancher, men også forskellige lande. Denis Viet Jacobsen har en uddannelsesmæssig baggrund inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, og han har siden udvidet sin erfaring med en Master of Business Administration. Sammen med svenske Johan Cervin er Denis Viet Jacobsen stifter af investeringsselskabet Solix Group ApS, som har det som mål altid at bidrage med sparring, investeringer og løsninger, som er holdbare og langsigtede, og som derfor også passer godt til den specifikke virksomhed. Man kan derfor roligt sige, at man er i særdeles trygge hænder, når man vælger at tage kontakt til Denis Viet Jacobsen, og man vil uden tvivl få lige præcis den løsning, man har brug for, så man kan udvikle sin virksomhed på den bedst tænkelige måde. Man kan læse meget mere om det hele og tage kontakt til Denis Viet Jacobsen allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk, hvor man kan få den bedste sparring til sin virksomhed.

Solix Group ApS er stiftet af erhvervsmændene Denis Viet og Johan Cervin

Hvis man er ejer af en virksomhed, og man er af den overbevisning, at den har brug for sparring eller en investering for at udvikle sig yderligere, så er det helt sikkert hjemmesiden www.startupcity.dk, man skal kigge ind forbi. Her kan man nemlig få kontakt til investeringsselskabet Solix Group ApS, som er stiftet af svenske Johan Cervin og den danske erhvervsmand Denis Viet Jacobsen. De har begge mange års erfaring inden for en bred vifte af brancher både i ind- og udland. De har desuden en solid uddannelsesmæssig baggrund inden for både forretning og virksomhedsøkonomi, og man vil derfor være i særdeles trygge hænder, når man vælger Solix Group ApS. Solix Group ApS har særligt specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med base i de nordiske lande og med en omsætning på 500.000 eller mere. Hos Solix Group ApS har man desuden altid fokus på langsigtede og holdbare løsninger, som passer til den virksomhed, man har, så man ved, at man får udviklet sin virksomhed gradvist og i den retning, man godt kunne tænke sig. Solix Group ApS kan hjælpe med at håndtere alt fra aktier, risikokapital og virksomhedsfinansiering til diverse former for virksomhedsstrategier og meget mere. Denis Viet Jacobsen og hans partner har altid en nysgerrig tilgang til en virksomhed og sætter sig altid grundigt ind i, hvad det præcist er, der er brug for. Man kan blive meget klogere på, hvad Solix Group ApS præcist kan hjælpe med i en virksomhed ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk.

På hjemmesiden www.startupcity.dk kan man læse meget mere om de forskellige muligheder, som Solix Group kan tilbyde.