5. juni 2023

Karamelleriet.dk tilbyder alt fra klassiske flødekarameller til hårde karameller

Karamelleriet laver håndkogte klassiske flødekarameller samt hårde karameller med mange forskellige smage.

Oplev et unikt udvalg af klassiske flødekarameller med hvid chokolade, pebermynte, salmiak eller en helt fjerde smagsvariant ved Karamelleriet

Karamelleriet har siden 2006 haft eget kogeri i København og to år senere i Svaneke på Bornholm. Virksomheden er drevet af to ildsjæle, der selv kommer fra Bornholm, som også har haft en passion for karamel siden barndommen. De arbejder med traditionsrigt håndværk og udvikler nytænkende opskrifter på luksuskarameller. På deres side kan du bl.a. finde klassiske flødekarameller samt karameller med fx lakrids, hindbær, citrus, pebermynte, salmiak, hvid chokolade og meget mere. Deres udvalg er stort og rigt på spændende opskrifter, som du kan købe på nettet eller i butikkerne i enten København eller på Bornholm. Deres klassiske flødekarameller er en lille og sød bombe, så hvis du kender en slikmund, så har du den bedste gaveidé her. Læs mere om deres klassiske flødekarameller eller de andre spændende opskrifter på www.karamelleriet.dk, hvor du også kan bestille forskellige gavepakker hjem med et lille eksklusivt udvalg af forskellige karameller med spændende smagsoplevelser.

Hos www.karamelleriet.dk oplever du de bedste ingredienser og noget af det bedste danske håndværk ved deres hårde karameller

Hos Karamelleriet kan du finde et stort udvalg af spændende hårde karameller rystet i lakrids eller florsukker. Deres hjemmelavede hårde karameller – også kaldet klippestykker med navne som bl.a. marksten, bormholmsk granit eller rokketsten. Disse er fantastiske smagsbomber, der på ydersiden møder tungen med smagen af stærk salmiak lakrids eller florsukker, og som indeholder bl.a. mint/larkids, salmiak/eukalyptus eller kokos indvendigt. Der findes masser af interessante smagsoplevelser, og du vil uden tvivl kunne finde noget i sortimentet, som du vil elske. Deres udvalg af hårde karameller er noget af det, der har gjort dem kendte, da deres opskrifter er lavet med de bedste ingredienser og med traditionsrigt, dansk håndværk. Læs mere på www.karamelleriet.dk, hvor du kan finde mange forskellige slags hårde og bløde karameller med eller uden chokolade, lakrids etc.

Det er en forretning drevet af ildsjæle og af kærlighed til traditioner. De to Bornholmere, som startede butikken i 2006 har drømt om håndlavede karameller siden gymnasiet.