23. juli 2024

Book dit næste arbejdsmiljøkursus og spændende kommunikationskurser for virksomheder på johnharmsen.dk

John Harmsen tilbyder forskellige arbejdsmiljøkurser og kommunikationskurser for virksomheder, så du kan være med til at sikre et højt fagligt niveau såvel som god trivsel på netop din arbejdsplads.

Skab en succesfuld arbejdsplads med kommunikationskursur for virksomheder 

Det er værd at overveje kommunikationskurser for virksomheder, der skaber bedre kommunikation i virksomheden. Hos John Harmsen er de helt med på, at der på en succesfuld arbejdsplads er et godt samarbejde og god kommunikation blandt de ansatte. Dette er nemlig altafgørende for de ansattes trivsel og i sidste ende også virksomhedens resultater. Mange virksomheder oplever, at samarbejdet i de enkelte teams eller på tværs af forskellige teams ikke fungerer. Med et kommunikationskursus for virksomheder får I hjælp til at bryde med ”Dem-og-Os-kulturen” og klikedannelse og i stedet skabe et solidt samarbejde. Gennem et kommunikationskursus for virksomheder får arbejdspladsen hjælp til at finde den helt rigtige teamånd. Det gør de gennem god og respektfuld kommunikation og en sund omgangstone, som sikrer god stemning hele dagen igennem. Et kommunikationskursus for virksomheder er desuden med til at skabe respekt for de øvrige medarbejderes arbejdsopgaver ved at opbygge en ”Alle-for-en-kultur” gennem kursus og foredrag om kommunikation og samarbejde. Disse foredrag og kommunikationskurser for virksomheder har en humoristisk tilgang, hvor der er fokus på at lære hinanden godt at kende og ikke mindst blive bekendte med og bevidste om hinandens forskelligheder. Det gælder også de forskellige tilgange til arbejdsopgaverne med henblik på at skabe det optimale samarbejde. På www.johnharmsen.dk kan I læse mere om de forskellige kommunikationskurser for virksomheder, som lige nu udbydes. Kurserne udbydes både fysisk og online.

Vær med til at sikre god trivsel på din arbejdsplads med et arbejdsmiljøkursus

Arbejdsglæde er afgørende for at skabe en sund arbejdsplads med glade og tilfredse medarbejdere. John Harmsen har 19 års erfaring inden for at skabe bedre arbejdspladser gennem arbejdsmiljøkurser. På hjemmesiden findes et udvalg af forskellige arbejdsmiljøkurser og foredrag med fokus på arbejdsglæde. Et arbejdsmiljøkursus fra John Harmsen er tilpasset jeres deltagere og serveres altid med en god portion humor. I får masser af værktøjer og inspiration til at fremme arbejdsglæden på netop jeres arbejdsplads, så I kan skabe et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor medarbejderne står klar til at hjælpe hinanden i og på tværs af teams. På arbejdsmiljøkurset får I en liste over de 12 mest efterspurgte ting, når det kommer til at skabe arbejdsglæde, som nemt kan implementeres på arbejdspladsen for at øge trivslen for den enkelte medarbejder. Der er rig dokumentation for, at et godt arbejdsmiljø og stor arbejdsglæde skaber bedre resultater for virksomheden, idet det øger medarbejdernes motivation og samarbejde og samtidig holder sygefraværet nede. Find det næste spændende arbejdsmiljøkursus for jeres virksomhed allerede i dag!