21. marts 2023

Afskærm lyd med New Yorker glasvæg og New Yorker dør fra First Floor CPH

Dit hjem, eller måske endda virksomheden, har behov for at der er naturligt lys, men stadig at afskærme for lyde. First Floor CPH har den helt rigtige løsning med New Yorker glasvæg og New Yorker dør, der netop afskærmer for lyd, men tillader det naturlige lys at komme ind i rummet.

Køb lydtæt New Yorker glasvæg til mødelokaler

Når du har behov for at opdele to rum, så vil en New Yorker glasvæg være det ideelle valg. De er lavet med inspiration i den industrielle stil, der rammer både elegance og rustikt. First Floor CPH kan byde på en New Yorker glasvæg, der er med til at give mere lys i rummet. En New Yorker glasvæg er et fantastisk valg, når du har et lille mørkt kontor i hjemmet, eller på virksomheden. Da de desuden er lydtætte, er det helt ideel at en New Yorker væg anvendes ved mødelokaler. Køkken og stue kan også adskilles med en New Yorker glasvæg, så der kommer masser af lys, men lyd og lugt holdes ude. Hvis du er interesseret i en New Yorker glasvæg, bør du tage ind forbi First Floor CPH.

Opdel rum med New Yorker dør i rustfri stål

En New Yorker dør kan give en lækker detalje til New Yorker væggen, men vil også være en fantastisk opdeler, til blandt andet stue. First Floor CPH laver New Yorker dør, i et råt og simpelt look, og i rustfrit stål. En New Yorker dør inviterer det naturlige lys fra ét rum, ind i et andet med deres mange glas. Det er derfor helt sikkert at foretrække at du har en New Yorker dør, til mørke rum. Det er selvfølgelig også en rigtig god dør at have på kontoret, så folk kan se om du er til stede. Uanset hvor du vil have en New Yorker dør, hjemme eller på virksomheden, kan du være sikker på at First Floor CPH kan hjælpe dig.