27. september 2020

Tag et professionelt online bestyrelseskursus hos bestyrelsesportalen BOARD OFFICE™

BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal, hvor du kan uddanne dig med professionelle online bestyrelseskurser. Læs mere om den eksklusive platform her.

Danmarks største bestyrelsesportal

BOARD OFFICE™ er Danmarks største bestyrelsesportal med mange af de vigtigste bestyrelsesmedlemmer i dansk offentlig og privat bestyrelse. Hvis du selv er bestyrelsesmedlem og gerne vil booste din karriere og networke med andre bestyrelsesmedlemmer, så er det helt klart et godt sted at befinde dig. Portalen tilbyder også online uddannelser udviklet af nogle af de vigtigste aktører i Danmark, som har brugt deres egne erfaring som bestyrelsesmedlemmer til at udvikle denne bestyrelsesportal med kurserne og de forskellige værktøjer, som portalen giver adgang til, og som kan være uundværlige i det daglige arbejde som bestyrelsesmedlem. Denne bestyrelsesportal giver dig ikke bare timevis af professionel uddannelse i enten offentlig eller privat bestyrelse, men også en professionel mappestruktur samt adgang til et fælles forum for danske bestyrelsesmedlemmer, hvor der ofte bliver slået ledige bestyrelsesposter op, og hvor du kan udvikle dig selv og din karriere som bestyrelsesmedlem. Læs meget mere om portalen på board-office.dk.

Bestyrelseskurser

BOARD OFFICE™ har forskellige bestyrelseskurser, som kan udvikle dine evner som bestyrelsesmedlem og lære dig, hvordan du træffer dine egne beslutninger på baggrund af reflekterede overvejelser. Disse bestyrelseskurser tilbydes både med fokus på offentlig og privat bestyrelse og kan helt sikkert lære dig noget om din egen bestyrelsespost. Kurserne retter sig imod alle bestyrelsesmedlemmer som har lyst til at blive klogere- både til dig der sidder på en enkelt post i din fritid og dig som sidder på adskillige store bestyrelsesposter, og som gør det fuld tid. Bestyrelseskurserne er udviklet af nogle af de vigtigste aktører inden for dansk bestyrelse, og du kan være helt sikker på, at du nok skal lære noget, selvom du selv er et erfarent bestyrelsesmedlem. Platformen er anbefalet og benyttet eksklusivt at Danske Advokater og det er et godt sted at gøre sig synlig, hvis du gerne vil booste din karriere og opnå nye bestyrelsesposter.