27. september 2020

Stort sortiment af flot gavepapir og Silk Clay til skarpe priser hos CCHobby

CCHobby sælger mange forskellige slags hobbyartikler til forskellige kreative udfoldelser. Læs om gavepapir og om Silk Clay her.

Forskelligt smukt gavepapir

Hos CCHobby kan du finde alt i gavepapir og gavebånd til når gaverne skal pakkes ekstra smukt ind. Der er mange forskellige flotte slags papir, både tykt og tyndt, glat og rug og du skal nok kunne finde noget smukt, som du har lyst til at pakke dine gaver ind i for at gøre glæde. Det handler om at give en gave, som man er glad for at give, som man har lavet eller købt imens man har tænkt på personen, som skal have den, og som man glæder sig til at se personen åbne. Og her bliver det hele ekstra godt, hvis pakken er pakket ind i noget smukt gavepapir, som gør at det også er en smuk oplevelse at se på pakken udefra, når den ligger på fødselsdagsbordet eller under juletræet. På siden kan du finde mange forskellige slags gavepapir, og mon ikke der er noget helt perfekt.

Sjovt og underholdende Silk Clay

Hvis du synes det er sjovt at modellere, så er Silk Clay måske noget for dig, for det er super sjovt at lege med og er fantastisk til at formgive og modellere med. Der er mange forskellige farver, som du kan bruge til at bygge alle mulige forskellige modeller med, og du vil helt sikkert synes at det er super sjovt at lege med. Det sviner ikke og smitter ikke af, og det klistrer ikke; kun til sig selv. Derfor kan du let sætte dine figurer sammen og blande farverne. Den skumagtige masse tørrer op ved stuetemperatur og på den måde kan du lave flotte figurer som bliver hårde og kan gemmes. Læs mere om de forskellige slags Silk Clay og tilbehør på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge til en god pris. Silk Clay er alletiders sjovt legetøj for børn, der elsker at være kreative.