5. december 2023

Smykker fra Sif Jakobs og Lund Copenhagen hos Guldsmed Østergaard. Der føres serier som Biella og Marguerit

Guldsmed Østergaard har sammensat et glimrende udvalg, der består af alt fra Lund smykker til Ole Mathiesen ure. Du kan også købe fra Sif Jakobs Biella serien plus de skønne Fossil ure. Ring til kundeservice, hvis du har et eller flere spørgsmål.

Lund smykker til enhver lejlighed

Lund smykker er et hit til juleaften, men også en gave der egner sig til enhver anden lejlighed. Køb både Lund Dagmarkors, Marguerit m.fl. på www.guldsmedoestergaard.dk. Dette stilfulde danske mærke byder på ringe, brocher, vedhæng, halskæder og andet. Daisy smykker fra selveste Lund Copenhagen vil være den perfekte gave. Det er en af de mest elskede smykkegaver i DK, og på guldsmedoestergaard.dk finder du mere information om denne. Hvi du virkelig vil give en gave, som bliver modtaget med et kys og kram, så kig på Lund smykker og deres brede katalog. Hvad end der er tale om ringe, brocher, armbånd, halskæder, vedhæng eller noget andet, så er smykkerne fra Lund Copenhagen 100 % et kig værd. Der er naturligvis et hav af store fordele ved at handle på www.guldsmedoestergaard.dk.

Se Sif Jakobs Biella serien på guldsmedoestergaard.dk

Sif Jakobs Biella er en famøs serie med lækre smykker, som man simpelthen bliver nødt til at se. Guldsmed Østergaard forhandler bl.a. de smukke Sif Jakobs Biella Piccolo armbånd. Du kan med fordel købe fra Biella eller andre Sif Jakobs serier hos Guldsmed Østergaard, fordi så har du nemlig med en autoriseret forhandler at gøre. Der føres f.eks. rosaforgyldte smykker fra Sif Jakobs Biella på www.guldsmedoestergaard.dk, som sender din pakke af sted samme dag, hvis ordren modtages inden kl. 14 en hverdag. Se de ikoniske og elegante Sif Jakobs Biella halskæder, ringe osv. nu, og bliv fristet af det fyldestgørende smykkekatalog.

Guldsmed Østergaard sælger fra nogle kendte serier af. Køb Sif Jakobs Biella samt Lund smykker. Kig også på Fossil ure, Georg Jensen ringe osv. fra webshoppen, der konstant arbejder på at opdatere deres udvalg og udgive nye kollektioner fra de bedste brands i branchen.